-->

Çıplak Ayaklı Kraliçe Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çıplak Ayaklı Kraliçe Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabını inceleyeceğiz. Ildefonso Falcones tarafından yazılan Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabı 2016-03-02 tarihinde yayınlanmıştır. Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çıplak Ayaklı Kraliçe hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ildefonso Falcones tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çıplak Ayaklı Kraliçe Kitabı Tanıtım Bülteni

Ildefonso Falcones tarafından kaleme alınmış Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çıplak Ayaklarımla Doğdum, Çıplak Ayaklarımla Öleceğim… Efendisinin ölmeden önce azat ettiği zenci köle Caridad, Sevilla sokaklarında tecavüzcülerle ve hastalıklarla savaşmaktadır. Bir gece vakti ölmek üzereyken karşısına yaşlı Çingene Melchor Vega çıkar. Melchor onu alıp yaşadığı yere götürür ve Caridad orada iyileşip Melchor'un torunuyla tanışır; genç, güzel ve asi Milagros'la… İki kadın kısa sürede birbirine can yoldaşı olur. Günlerini annesiyle birlikte soyluların fallarına bakıp dans ederek geçiren Milagros, düşmanları olan García ailesinden Pedro'ya âşık olur. Caridad ise diğer erkeklerden farklı olarak yalnızca şarkılarını dinlemek isteyen yaşlı Melchor'a tutulur. İki arkadaş imkânsız aşklarının hayalini kurarken krallıktaki bütün Çingenelerin tutuklanmasına karar verilir. Böylece prangalarla, haksızlıklarla, ayrılıklarla, gözyaşlarıyla ve ağıtlarla dolu uzun geceler başlar. Kölelikten sonra sevilmeyi ve kadın olmayı öğrenmek için Caridad'ın; ailesinin ve köklerinin değerini anlayabilmesi için de Milagros'un ödemesi gereken bazı bedeller vardır. Fakat tek suçları Çingene ya da köle doğmak olan bu insanlar için sevgi ve özgürlük kadar değerli bir şey yoktur. Aşk, tutku ve intikam ağıtlarının yankılandığı bu sayfaları okurken on sekizinci yüzyıl Madrid'inin meydanlarında gezinecek, tütün kokusu alacak ve o rengârenk dünyalarına rağmen Çingenelerin ve Afrikalı kölelerin acılarını ta içinizde hissedeceksiniz…  "Çıplak Ayaklı Kraliçe hiç durmadan keskin virajlar alırken Falcones'in çizdiği Çingene portresinin canlılığı, ilgiyi daima en üst seviyede tutuyor. Kendi ahlak kurallarına göre yaşayan bu gururlu ve sıra dışı insanların hikâyesi okuyucuyu renkleriyle büyülerken finaliyle şaşırtıyor."  Kirkus "Size kitap okuduğunuzu unutturup sinemada olduğunuzu düşündürecek türden bir kitap…"  Nürnberger Zeitung "Falcones'in bu zengin ve çok sesli romanı acının, kederin, aşkın, dostluğun ve özgürlüğün hikâyesini anlatıyor." Schweriner Volkszeitung "Şiddet, tecavüz, macera, adaletsizlik, aşk, yolculuklar ve büyüleyici manzaralar… Kısacası Falcones geri döndü." La Vanguardia "Çok satan tarih romanlarının yazarı Ildefonso Falcones tarzına sadık kalmış. Üçüncü romanı Çıplak Ayaklı Kraliçe'de Çingenelerin yüzyıllarca uğradığı zulme ve baskıya, Flamenko'nun doğuşuna ve köleliğe yer vermiş." ABC "Çıplak Ayaklı Kraliçe her yaştan insanın zevkle okuyabileceği türden bir kitap." Caparrós Adolfo Gómez de Mercado "Çıplak Ayaklı Kraliçe dostluğa, tutkuya ve intikama dair dokunaklı bir hikâye. İki kadının yürek parçalayan bir özgürlük ağıdını tek bir ağızdan söylemesi gibi…"  europapresses  


Çıplak Ayaklı Kraliçe Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çıplak Ayaklı Kraliçe


Çıplak Ayaklı Kraliçe Kitabı İndirme Linkleri


Çıplak Ayaklı Kraliçe Pdf İndirme Linkleri

Çıplak Ayaklı Kraliçe Yandex Disk Pdf İndir

Çıplak Ayaklı Kraliçe Google Drive Pdf İndir


Çıplak Ayaklı Kraliçe Epub İndirme Linkleri

Çıplak Ayaklı Kraliçe Yandex Disk Ebup İndir

Çıplak Ayaklı Kraliçe Google Drive Epub İndir


Çıplak Ayaklı Kraliçe Mobi İndirme Linkleri


Çıplak Ayaklı Kraliçe Yandex Disk Mobi İndir

Çıplak Ayaklı Kraliçe Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çıplak Ayaklı Kraliçe Etiketleri

Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabı hakkında genel bilgiler, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabının yazarı kimdir, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabının özeti, Çıplak Ayaklı Kraliçe pdf indirme linki, Çıplak Ayaklı Kraliçe epub indirme linki, Çıplak Ayaklı Kraliçe mobi indirme linki, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabını indir, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabı tanıtım bülteni, Çıplak Ayaklı Kraliçe arka kapak yazısı, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabı kaç sayfa, Çıplak Ayaklı Kraliçe hangi yayınevi tarafından basıldı, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabının türü nedir, Çıplak Ayaklı Kraliçe kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU