-->

Dün Gece Çok Gençtim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dün Gece Çok Gençtim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dün Gece Çok Gençtim kitabını inceleyeceğiz. Onur Akyıl tarafından yazılan Dün Gece Çok Gençtim kitabı 2016-06-01 tarihinde yayınlanmıştır. Dün Gece Çok Gençtim kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dün Gece Çok Gençtim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Onur Akyıl tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dün Gece Çok Gençtim Kitabı Tanıtım Bülteni

Onur Akyıl tarafından kaleme alınmış Dün Gece Çok Gençtim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Göğü getirdi biri; toplamış üşenmemiş. Neleri varsa serdiler kayalara. Hepsinin gençliği bir deniz, ucunda ayaklarının. Ne güzel güldüler; uzun, insan dolu güldüler. Her biri yarındı; hep öyle baktılar birbirlerine. Şarap sızdı dudaklarından; göğüslerine, geçmişlerine. Hiçbir şey bulanmadı; yaşamak, arkadaş olmak, güvenmek seslere, sessizliğe. Gittikçe canlanan öykücülüğümüzün yeni ve dikkat çekici isimlerinden biri de Onur Akyıl. Dün Gece Çok Gençtim'i okuyunca göreceksiniz; onun kahramanları, yaşadığımız kentlerin ara sokaklarında her gün gördüğümüz genç, dünya kadar sorunla boğuşan insanlar. İç dünyaları da, yaşadıkları güçlükler de alabildiğine tanıdık. Ama yine de yaşama sevinciyle, şiirle dolular. Onur Akyıl güçlü, lirik bir anlatım yakalamış. Güncel politik sorunlara değinmekten, sivri dilini kullanmaktan da çekinmemiş.


Dün Gece Çok Gençtim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dün Gece Çok Gençtim


Dün Gece Çok Gençtim Kitabı İndirme Linkleri


Dün Gece Çok Gençtim Pdf İndirme Linkleri

Dün Gece Çok Gençtim Yandex Disk Pdf İndir

Dün Gece Çok Gençtim Google Drive Pdf İndir


Dün Gece Çok Gençtim Epub İndirme Linkleri

Dün Gece Çok Gençtim Yandex Disk Ebup İndir

Dün Gece Çok Gençtim Google Drive Epub İndir


Dün Gece Çok Gençtim Mobi İndirme Linkleri


Dün Gece Çok Gençtim Yandex Disk Mobi İndir

Dün Gece Çok Gençtim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dün Gece Çok Gençtim Etiketleri

Dün Gece Çok Gençtim kitabı hakkında genel bilgiler, Dün Gece Çok Gençtim kitabının yazarı kimdir, Dün Gece Çok Gençtim kitabının özeti, Dün Gece Çok Gençtim pdf indirme linki, Dün Gece Çok Gençtim epub indirme linki, Dün Gece Çok Gençtim mobi indirme linki, Dün Gece Çok Gençtim kitabını indir, Dün Gece Çok Gençtim kitabı tanıtım bülteni, Dün Gece Çok Gençtim arka kapak yazısı, Dün Gece Çok Gençtim kitabı kaç sayfa, Dün Gece Çok Gençtim hangi yayınevi tarafından basıldı, Dün Gece Çok Gençtim kitabının türü nedir, Dün Gece Çok Gençtim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU