-->

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabını inceleyeceğiz. Simon Spurrier tarafından yazılan Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabı 2013-07-29 tarihinde yayınlanmıştır. Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup KASSANDRA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Simon Spurrier tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Simon Spurrier tarafından kaleme alınmış Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Seçilmiş" Karanlığın içinden gelen tüfek sesleri... Üzerlerine dini yazılar çiziktirilmiş patlamaya dayanıklı kalkanların arkasından bir görünüp bir kaybolan namluların ateşi, seken kurşunlar yere saplandıkça sağa sola fırlayan beton parçaları... Heathrow... Uçaklar ölü muhafızlar gibiydi. Cam ve metal parçaları çalınmıştı, tekerlekleri delindiği veya direksiyon kolları kırıldığı için garip açılarla sağa sola yatmış, beş yıl önce bu havaalanında yaşanan şiddet olaylarının izlerini hâlâ taşıyordu. Şehir merkezinde, hayatta kalan ve sokaklarda amaçsızca dolaşan pejmürde insanlardan oluşan, konuştuğum tek grup, bunun gibi manzaralara alışkınlardı. "Seçim Yılıydı", konu hakkındaki tek yorumlarıydı. Sanki bu, her türlü anarşiyi, işlenen tüm günahları, şehir kendi kendini yok ederken yaşana her düşüncesiz davranışı açıklıyor, hatta haklı çıkarıyormuş gibi. Tüm o yağmalar. Hırsızlıklar. Cinayetler. Tecavüzler. Dükkan vitrinlerinin yakılması, nehrin araba enkazlarıyla tıkanması, konservelerin zulalanması, polis atlarının öldürülmesi, eriyip gitmek üzere olan ciğerlerden gelen öksürükler, tıkanmalar ve tükürülen kanlar... Seçim Yılı özetle çılgın bir yıldı. Şimdi burada havaalanında dururken, şehrin yaşadığı yıkımı görmezden gelmek çok daha zordu. Bir zamanlar büyük bir hassasiyetle çalışan uçakların ve özenle düzenlenip planlanmış olan binaların içinde bulunduğu yıkım ve çarpıklık... Her şey kırılmış, bozulmuş, çalınmış ve her yerden çıkan yabani otlarla giderek yayılan pasın merhametine bırakılmıştı. Ben koşarken arkamdaki silah sesleri giderek duyulmaz oldu. Koşmayı sürdürdüm. Bir yandan da Bella'yı çekiyordum. Ya kolundan ya da saçından yakalamıştım onu. Nereden olduğuna çok emin değilim; dönüp bakmaya pek vaktim yoktu. Görünürde zarar görmemiş olan tek uçağa doğru koşuyordum. Uçak, Yeniden Keşfedilmiş Şafak Apostolik Kilisesinin parlak mavi rengine boyanmıştı. Yeni ruhban sınıfı. Hani şu anda beni öldürmeye çalışan din adamları.


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Kitabı İndirme Linkleri


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Pdf İndirme Linkleri

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Yandex Disk Pdf İndir

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Google Drive Pdf İndir


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Epub İndirme Linkleri

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Yandex Disk Ebup İndir

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Google Drive Epub İndir


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Mobi İndirme Linkleri


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Yandex Disk Mobi İndir

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri Etiketleri

Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabı hakkında genel bilgiler, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabının yazarı kimdir, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabının özeti, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri pdf indirme linki, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri epub indirme linki, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri mobi indirme linki, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabını indir, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabı tanıtım bülteni, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri arka kapak yazısı, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabı kaç sayfa, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabının türü nedir, Amerika - Seçilmiş / Kıyamet Sonrası Günlükleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU