-->

Züleyha'nın Aşk Derdi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Züleyha'nın Aşk Derdi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Züleyha'nın Aşk Derdi kitabını inceleyeceğiz. Celal Settari tarafından yazılan Züleyha'nın Aşk Derdi kitabı 2014-05-10 tarihinde yayınlanmıştır. Züleyha'nın Aşk Derdi kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup ŞULE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Züleyha'nın Aşk Derdi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Celal Settari tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Züleyha'nın Aşk Derdi Kitabı Tanıtım Bülteni

Celal Settari tarafından kaleme alınmış Züleyha'nın Aşk Derdi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Batı'da doğup Doğu'ya giden ilk hikâyedir İskendername. Doğu'da doğup Batı'ya, sonra tüm dünyaya yayılan ilk hikâye ise Yusuf ile Züleyha kıssasıdır. Hz. Yusuf 'un geçirdiği zorlu bir yolculuk, çetin mi çetin bir sınav! Gurbet, hasret, gözyaşı, aşk, kalp acısı, gurur, ihtiras, kıs- kançlık, entrika, insan hakları, bilgelik, ilahî yardım gibi kavramların yoğrulduğu dramatik bir öyküdür Yusuf 'un kıssası, Züleyha'nın aşk derdi. Kökeni Tevrat'a kadar inerken Kur'ân'da "kıssaların en güzeli" diye nitelendirilir, öylesine güçlü bir altyapısı vardır ki Nizâmî-yi Gencevî ile bu addaki müstakil mesnevilerin, manzum aşk romanlarının kaynağını teşkil eder. Peki, nedir bu kıssayı böylesine güçlü kılan? Bu soruyla birlikte kaçtığımız ama köşe başlarında bizi bekleyen ve bir gün mutlaka karşılaşacağımız pek çok soru, Prof. Dr. Mehmet Kanar'ın dilimize kazandırdığı bu kaynak eserle cevabını bulacak.


Züleyha'nın Aşk Derdi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Züleyha'nın Aşk Derdi


Züleyha'nın Aşk Derdi Kitabı İndirme Linkleri


Züleyha'nın Aşk Derdi Pdf İndirme Linkleri

Züleyha'nın Aşk Derdi Yandex Disk Pdf İndir

Züleyha'nın Aşk Derdi Google Drive Pdf İndir


Züleyha'nın Aşk Derdi Epub İndirme Linkleri

Züleyha'nın Aşk Derdi Yandex Disk Ebup İndir

Züleyha'nın Aşk Derdi Google Drive Epub İndir


Züleyha'nın Aşk Derdi Mobi İndirme Linkleri


Züleyha'nın Aşk Derdi Yandex Disk Mobi İndir

Züleyha'nın Aşk Derdi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Züleyha'nın Aşk Derdi Etiketleri

Züleyha'nın Aşk Derdi kitabı hakkında genel bilgiler, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabının yazarı kimdir, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabının özeti, Züleyha'nın Aşk Derdi pdf indirme linki, Züleyha'nın Aşk Derdi epub indirme linki, Züleyha'nın Aşk Derdi mobi indirme linki, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabını indir, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabı tanıtım bülteni, Züleyha'nın Aşk Derdi arka kapak yazısı, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabı kaç sayfa, Züleyha'nın Aşk Derdi hangi yayınevi tarafından basıldı, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabının türü nedir, Züleyha'nın Aşk Derdi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU