-->

Esneyen Adam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Esneyen Adam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Esneyen Adam kitabını inceleyeceğiz. Feryal Tilmaç tarafından yazılan Esneyen Adam kitabı 2018-08-17 tarihinde yayınlanmıştır. Esneyen Adam kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Esneyen Adam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Feryal Tilmaç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Esneyen Adam Kitabı Tanıtım Bülteni

Feryal Tilmaç tarafından kaleme alınmış Esneyen Adam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Feryal Tilmaç, Esneyen Adam'da insanların içindekini dışarı dökme yöntemlerini odağına alıyor. Nasıl var olduğumuzu, varlığımızı nasıl başkalarına gösterdiğimizi ve bunu yaparken nelerden fedakârlık ettiğimizi kendine has üslubuyla gösteriyor. Sanat ve hayatın değirmeninde öğütülen insanın un ufak olması, zerrelerinin göğe yükselmesi ve dağılması ama her şeye rağmen bütün olan, direnip yüzyıllar öteye aktarılan bilinci vurgulanıyor. Sanat ve hayat zıddı olmayan iki kavram olarak her insanda ve her çağda farklı derecelerle kendilerini bir gösterip bir kaybolurken, Feryal Tilmaç geleceğe notlar alıyor. Bizi de şahit tutuyor: İnsan vardı, hayat vardı, sanat vardı ve hiçbiri vazgeçmeyecek olmaktan. Aynılaştığımız yerlerden nasıl farklılıkların oluştuğunu ve bunların ne kadar yaratıcı aynı zamanda yıkıcı olabileceği anlatılıyor Esneyen Adam'da. Ödüllü yazar Feryal Tilmaç'ın üçüncü öykü kitabı diliyle, anlatımıyla, seçtiği konularla ustalık günlerinin başladığını haber veriyor. "Okuduklarının dümen suyunda sağa sola savruluyorsun. Yine de bir onlardan eminsin. Durursan büsbütün kaybolursun. Okuyarak hiç olmazsa başkalarının cümlelerinde var oluyorsun. Çözümü sararmış sayfalardaki kelimelerde arıyorsun; kâğıdın kokusunda belki de, kim bilir?"


Esneyen Adam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Esneyen Adam


Esneyen Adam Kitabı İndirme Linkleri


Esneyen Adam Pdf İndirme Linkleri

Esneyen Adam Yandex Disk Pdf İndir

Esneyen Adam Google Drive Pdf İndir


Esneyen Adam Epub İndirme Linkleri

Esneyen Adam Yandex Disk Ebup İndir

Esneyen Adam Google Drive Epub İndir


Esneyen Adam Mobi İndirme Linkleri


Esneyen Adam Yandex Disk Mobi İndir

Esneyen Adam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Esneyen Adam Etiketleri

Esneyen Adam kitabı hakkında genel bilgiler, Esneyen Adam kitabının yazarı kimdir, Esneyen Adam kitabının özeti, Esneyen Adam pdf indirme linki, Esneyen Adam epub indirme linki, Esneyen Adam mobi indirme linki, Esneyen Adam kitabını indir, Esneyen Adam kitabı tanıtım bülteni, Esneyen Adam arka kapak yazısı, Esneyen Adam kitabı kaç sayfa, Esneyen Adam hangi yayınevi tarafından basıldı, Esneyen Adam kitabının türü nedir, Esneyen Adam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU