-->

Fildişi Karası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Fildişi Karası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Fildişi Karası kitabını inceleyeceğiz. Yekta Kopan tarafından yazılan Fildişi Karası kitabı 2017-01-16 tarihinde yayınlanmıştır. Fildişi Karası kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Fildişi Karası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yekta Kopan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Fildişi Karası Kitabı Tanıtım Bülteni

Yekta Kopan tarafından kaleme alınmış Fildişi Karası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

..Yekta Kopan'ın öykülerinde insan ve insanlık halleri, ağırlıklı olarak yer alıyor. Günümüz toplumunda değişen değer yargılarını, birbirine yabancılaşan insanları, uyumsuz evlilikleri, yürümeyen birliktelikleri ve bütün bunları yaşayan bireylerin konumlarını son derece duyarlı bir gözlem gücüyle, son derece nesnel bir yaklaşımla verebiliyor. Bütün öykülerden hissedilen buruk, hüzünlü hava, sıcacık bir anlatımla birleşince, okurun öyküye ve öykü kişilerine doğrudan yakınlaşmasını sağlıyor. Kendine özgü bir öykü evreni oluşturmayı başaran Yekta Kopan'un, bundan böyle çağdaş Türk öykücüleri arasında adından söz ettireceği belli oluyor.


Fildişi Karası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Fildişi Karası


Fildişi Karası Kitabı İndirme Linkleri


Fildişi Karası Pdf İndirme Linkleri

Fildişi Karası Yandex Disk Pdf İndir

Fildişi Karası Google Drive Pdf İndir


Fildişi Karası Epub İndirme Linkleri

Fildişi Karası Yandex Disk Ebup İndir

Fildişi Karası Google Drive Epub İndir


Fildişi Karası Mobi İndirme Linkleri


Fildişi Karası Yandex Disk Mobi İndir

Fildişi Karası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Fildişi Karası Etiketleri

Fildişi Karası kitabı hakkında genel bilgiler, Fildişi Karası kitabının yazarı kimdir, Fildişi Karası kitabının özeti, Fildişi Karası pdf indirme linki, Fildişi Karası epub indirme linki, Fildişi Karası mobi indirme linki, Fildişi Karası kitabını indir, Fildişi Karası kitabı tanıtım bülteni, Fildişi Karası arka kapak yazısı, Fildişi Karası kitabı kaç sayfa, Fildişi Karası hangi yayınevi tarafından basıldı, Fildişi Karası kitabının türü nedir, Fildişi Karası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU