-->

Martha Kim? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Martha Kim? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Martha Kim? kitabını inceleyeceğiz. Marjana Gaponenko tarafından yazılan Martha Kim? kitabı 2015-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Martha Kim? kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYLAK ADAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Martha Kim? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Marjana Gaponenko tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Martha Kim? Kitabı Tanıtım Bülteni

Marjana Gaponenko tarafından kaleme alınmış Martha Kim? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

 Akciğer kanseri tanısı konan 96 yaşındaki kuşbilimci Luka Lewadski, Ukrayna'dan Viyana'ya geldiğinde son günlerini geçir­mek üzere Imperial Oteli'nin süitine yerleşir ve geçmişi düşüne­rek yaşamının muhasebesini yapmaya başlar. Martha Kim? yaşam, dostluk, yaşlılık ve ölüm temalarını merkeze alırken, cüretkâr bir biçimde varoluşumuzu sorguluyor. Gaponenko'nun romanı, her ne kadar sona doğru yaklaşsak da varlığımız ve onun beraberinde getirdiği mucizeler için attığımız sevinç çığlıklarına benziyor. "Evet, çok doğru, ya da içinde verilmiş sözler barındıran ölüm. Bu sözler yerine getirilecek mi yoksa getirilmeyecek mi? Annem de müzik yaparken sanki çürüyormuş, yanıyormuş, moleküllere ayrı­lıyormuş gibi duruyordu. İnsan nasıl korkmasın? Biliyor musunuz, gençliğimde evden ayrılırken yanıma bir şey vermişti, o zamanlar önemsemediğim bir şeydi: Bir ders! İçimde bir şey o ânı kaydetti ve kürsüye koydu. O kürsüde bana verdiği ders bekleyecekti. Bu dersin ne olduğunu bilmek ister misiniz?"


Martha Kim? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Martha Kim?


Martha Kim? Kitabı İndirme Linkleri


Martha Kim? Pdf İndirme Linkleri

Martha Kim? Yandex Disk Pdf İndir

Martha Kim? Google Drive Pdf İndir


Martha Kim? Epub İndirme Linkleri

Martha Kim? Yandex Disk Ebup İndir

Martha Kim? Google Drive Epub İndir


Martha Kim? Mobi İndirme Linkleri


Martha Kim? Yandex Disk Mobi İndir

Martha Kim? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Martha Kim? Etiketleri

Martha Kim? kitabı hakkında genel bilgiler, Martha Kim? kitabının yazarı kimdir, Martha Kim? kitabının özeti, Martha Kim? pdf indirme linki, Martha Kim? epub indirme linki, Martha Kim? mobi indirme linki, Martha Kim? kitabını indir, Martha Kim? kitabı tanıtım bülteni, Martha Kim? arka kapak yazısı, Martha Kim? kitabı kaç sayfa, Martha Kim? hangi yayınevi tarafından basıldı, Martha Kim? kitabının türü nedir, Martha Kim? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU