-->

Franny ve Zooey Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Franny ve Zooey Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Franny ve Zooey kitabını inceleyeceğiz. J. D. Salinger tarafından yazılan Franny ve Zooey kitabı 2019-01-31 tarihinde yayınlanmıştır. Franny ve Zooey kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Franny ve Zooey hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca J. D. Salinger tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Franny ve Zooey Kitabı Tanıtım Bülteni

J. D. Salinger tarafından kaleme alınmış Franny ve Zooey kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Glass'lar öncesi, savaş ve sonrası ile 2. Dünya Savaşı'nın "yaralanmış" kuşağının yedi "tuhaf" kardeşli "tipik" bir ailesi... Ölümler, intiharlar, güvence aranan mistik savruluşlar ve aşklar arasında, hayatla yaşanan yüksek voltajlı ve suskun uyumsuzluklar, sessiz çıldırma eşikleri... "Biz dördümüz, birbirimize yakın kan bağıyla bağlıyız ve bir tür deruni aile diliyle, iki nokta arasındaki en kısa mesafenin neredeyse tam bir daire olduğu bir çeşit romantik geometri ile konşuruz. Son bir uyarı sözü: Aile soyadımız Glass. Bir dakika sonra, Glass erkeklerinden en genci, yaşayan büyük ağabeyi Buddy Glass'ın kendisine gönderdiği aşırı derece uzun mektubu okurken görülecek (...) Nicedir bir 20. yüzyıl "modern-klasik"i olarak anılan "kırk yıllık suskun" J.D. Salinger'dan, hayat üstüne, sanki kendi geleceğini de okuduğu tedirgin, derin, acı iki uzun "hikâye."


Franny ve Zooey Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Franny ve Zooey


Franny ve Zooey Kitabı İndirme Linkleri


Franny ve Zooey Pdf İndirme Linkleri

Franny ve Zooey Yandex Disk Pdf İndir

Franny ve Zooey Google Drive Pdf İndir


Franny ve Zooey Epub İndirme Linkleri

Franny ve Zooey Yandex Disk Ebup İndir

Franny ve Zooey Google Drive Epub İndir


Franny ve Zooey Mobi İndirme Linkleri


Franny ve Zooey Yandex Disk Mobi İndir

Franny ve Zooey Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Franny ve Zooey Etiketleri

Franny ve Zooey kitabı hakkında genel bilgiler, Franny ve Zooey kitabının yazarı kimdir, Franny ve Zooey kitabının özeti, Franny ve Zooey pdf indirme linki, Franny ve Zooey epub indirme linki, Franny ve Zooey mobi indirme linki, Franny ve Zooey kitabını indir, Franny ve Zooey kitabı tanıtım bülteni, Franny ve Zooey arka kapak yazısı, Franny ve Zooey kitabı kaç sayfa, Franny ve Zooey hangi yayınevi tarafından basıldı, Franny ve Zooey kitabının türü nedir, Franny ve Zooey kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU