-->

Karanlık Prens'in Gelini Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karanlık Prens'in Gelini Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karanlık Prens'in Gelini kitabını inceleyeceğiz. Kresley Cole tarafından yazılan Karanlık Prens'in Gelini kitabı 2016-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Karanlık Prens'in Gelini kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karanlık Prens'in Gelini hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kresley Cole tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karanlık Prens'in Gelini Kitabı Tanıtım Bülteni

Kresley Cole tarafından kaleme alınmış Karanlık Prens'in Gelini kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

KADININI KORUMAYA YEMİN ETMİŞ VAHŞİ BİR SAVAŞÇININ ZEVK VAADİ… Yayından asla ayrılmayan Avcı Lucia gizemli olduğu kadar güzeldir. Fakat sırları hem kendisini hem de sevdiklerini tehdit etmekte ve tehlike her geçen gün büyümektedir. Garreth MacRieve'le birlikte olması çok risklidir ancak gözleri alev alev yakan haşin kurtadamı her gördüğünde kendini öpücüklerinde kaybetmektedir.   SADECE DOKUNUŞLARLA DİNEN, KONTROL EDİLEMEZ BIR İHTİYAÇ… Lykae Prensi Garreth, Valkyrie Lucia'yı uzun süre gölgelerin arasından seyretmiştir. Tutkularını uyandıran kadını sahiplenmek ve onu güvende tutabilmek için çıldırsa da önce kendini ona kabul ettirmesi gerekmektedir. Bunun için Lucia'nın en büyük zaafından, yani ona karşı tutkusundan yararlanacaktır…   "İstikrarlı bir mükemmellik, bir Cole standardı!" Romantic Times Book Reviews   "Cole'un Lucia ve Garreth'ın hikâyesine gelebilmesi sekiz kitap aldı ama buna kesinlikle değer."  Alpha Reader


Karanlık Prens'in Gelini Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karanlık Prens'in Gelini


Karanlık Prens'in Gelini Kitabı İndirme Linkleri


Karanlık Prens'in Gelini Pdf İndirme Linkleri

Karanlık Prens'in Gelini Yandex Disk Pdf İndir

Karanlık Prens'in Gelini Google Drive Pdf İndir


Karanlık Prens'in Gelini Epub İndirme Linkleri

Karanlık Prens'in Gelini Yandex Disk Ebup İndir

Karanlık Prens'in Gelini Google Drive Epub İndir


Karanlık Prens'in Gelini Mobi İndirme Linkleri


Karanlık Prens'in Gelini Yandex Disk Mobi İndir

Karanlık Prens'in Gelini Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karanlık Prens'in Gelini Etiketleri

Karanlık Prens'in Gelini kitabı hakkında genel bilgiler, Karanlık Prens'in Gelini kitabının yazarı kimdir, Karanlık Prens'in Gelini kitabının özeti, Karanlık Prens'in Gelini pdf indirme linki, Karanlık Prens'in Gelini epub indirme linki, Karanlık Prens'in Gelini mobi indirme linki, Karanlık Prens'in Gelini kitabını indir, Karanlık Prens'in Gelini kitabı tanıtım bülteni, Karanlık Prens'in Gelini arka kapak yazısı, Karanlık Prens'in Gelini kitabı kaç sayfa, Karanlık Prens'in Gelini hangi yayınevi tarafından basıldı, Karanlık Prens'in Gelini kitabının türü nedir, Karanlık Prens'in Gelini kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU