-->

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabını inceleyeceğiz. Peter V. Brett tarafından yazılan Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabı 2016-02-05 tarihinde yayınlanmıştır. Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peter V. Brett tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Kitabı Tanıtım Bülteni

Peter V. Brett tarafından kaleme alınmış Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dövmeli Adam ve Çöl Mızrağı'yla modern fantastik edebiyatın ilk sıralarına yükselerek George R. R. Martin, Robert Jordan ve Terry Brooks gibi devlerle birlikte anılmaya başlayan Brett, insanlığın her gece yerden yükselen iblislere karşı verdiği destansı mücadeleyi anlatmaya devam ediyor. Bir zamanlar sıradan bir adam olan Arlen Bales artık çok daha fazlasıdır – onu hiçbir iblisin boy ölçüşemeyeceği kadar güçlü kılan tenindeki büyülü muhafazalar sayesinde Dövmeli Adam olmuştur. Ahmann Jardir ise Krasia'nın savaşçı çöl kabilelerini iblis katili bir orduya dönüştürmüş ve kendini Shar'Dama Ka, yani Kurtarıcı ilan etmiştir. Üstelik iddiasını güçlendiren kadim silahlar –bir mızrak ve taç– taşımaktadır. Ama Jardir iktidara tek başına gelmemiştir. Yükselişi, güçlü iblis kemiği sihri sayesinde geleceği görebilen kurnaz ve güzel karısı Inevera tarafından planlanmıştır; fakat Inevera'nın amaçları ve geçmişi bir sır perdesinin ardında gizlenmiştir ve Jardir bile ona tam olarak güvenebileceğinden emin değildir. Bir zamanlar birbirlerine kardeşten yakın olan Arlen ve Jardir şimdi birbirlerinin en azılı rakipleridirler. İnsanlığın düşmanları yeni ay gecesinde yerden güruhlar halinde yükselirken, onları yenebilecek olan iki adam, gelmiş geçmiş en tehlikeli iblisler olan insan kalbinin iblisleri tarafından birbirine düşürülmüş haldedir!


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Kitabı İndirme Linkleri


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Pdf İndirme Linkleri

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Yandex Disk Pdf İndir

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Google Drive Pdf İndir


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Epub İndirme Linkleri

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Yandex Disk Ebup İndir

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Google Drive Epub İndir


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Mobi İndirme Linkleri


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Yandex Disk Mobi İndir

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 Etiketleri

Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabı hakkında genel bilgiler, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabının yazarı kimdir, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabının özeti, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 pdf indirme linki, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 epub indirme linki, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 mobi indirme linki, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabını indir, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabı tanıtım bülteni, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 arka kapak yazısı, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabı kaç sayfa, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 hangi yayınevi tarafından basıldı, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabının türü nedir, Günışığı Savaşı / İblis Döngüsü 3 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU