-->

Kıyamet Polisi 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kıyamet Polisi 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kıyamet Polisi 1 kitabını inceleyeceğiz. Ben H. Winters tarafından yazılan Kıyamet Polisi 1 kitabı 2014-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Kıyamet Polisi 1 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TEKİN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kıyamet Polisi 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ben H. Winters tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kıyamet Polisi 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Ben H. Winters tarafından kaleme alınmış Kıyamet Polisi 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hepimiz yakında öleceksek, cinayetleri çözmenin ne anlamı var ki? Dedektif Hank Palace, asteroit 2011GV1'in Dünya'nın görüş alanına girmesiyle, bu soruyla boğuşmaya başlar. Hiç umut yoktur. Çarpışmaya altı ay vardır. Kıyamet Polisi I ekonominin çöktüğü, herkesin işi gücü bıraktığı, kilise ve sinagogların kapandığı bir ülkede Dedektif Hank Palace'ın peşine düştüğü bir ölüm hikayesini irdeliyor. Her hafta bir düzine insanın intihar ettiği bir şehirde, Hank Palace, hiçbir polisin ilgilenmediği şüpheli bir ölümün peşine düşüyor. Kıyamet Polisi I, bir üçlemenin ilk kitabı olarak, zor sorulara cevap arıyor bir yandan da: Medeniyet neye dayanır? Yaşamın değeri nedir? Eğer sayılı günümüz kalsaydı ne yapardık? Editör "Kıyamet Polisi, topluma aynı tutan türde bir kurguya sahip ve aynı zamanda nefes kesici." Las Vegas City Life "... karanlık ve etkileyici." Discover "Sadece Stephen King ve Dean Koontz, beni bir kitabın içine bu kadar sokabilir ve uykusuzluktan bitap düşsem de son sayfayı çevirene kadar yakamı bırakmazdı. Şimdi Ben H. Winters da onların arasına katıldı… Kıyamet Polisi sıra dışı, parlak, şaşırtıcı ve şartlar düşünüldüğünde oldukça eğlenceli." Mystery Scene Ben H. Winters, Edgar Ödülü adayı ve New York Times' ın çok satan yazarlar listesinde. En son romanı Bedbugs, Vanity Fair tarafından "şeytani bir paranoya hikayesi" diye nitelendirildi. Yazar; İndiana, İndianapolis'te yaşıyor.


Kıyamet Polisi 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kıyamet Polisi 1


Kıyamet Polisi 1 Kitabı İndirme Linkleri


Kıyamet Polisi 1 Pdf İndirme Linkleri

Kıyamet Polisi 1 Yandex Disk Pdf İndir

Kıyamet Polisi 1 Google Drive Pdf İndir


Kıyamet Polisi 1 Epub İndirme Linkleri

Kıyamet Polisi 1 Yandex Disk Ebup İndir

Kıyamet Polisi 1 Google Drive Epub İndir


Kıyamet Polisi 1 Mobi İndirme Linkleri


Kıyamet Polisi 1 Yandex Disk Mobi İndir

Kıyamet Polisi 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kıyamet Polisi 1 Etiketleri

Kıyamet Polisi 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Kıyamet Polisi 1 kitabının yazarı kimdir, Kıyamet Polisi 1 kitabının özeti, Kıyamet Polisi 1 pdf indirme linki, Kıyamet Polisi 1 epub indirme linki, Kıyamet Polisi 1 mobi indirme linki, Kıyamet Polisi 1 kitabını indir, Kıyamet Polisi 1 kitabı tanıtım bülteni, Kıyamet Polisi 1 arka kapak yazısı, Kıyamet Polisi 1 kitabı kaç sayfa, Kıyamet Polisi 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Kıyamet Polisi 1 kitabının türü nedir, Kıyamet Polisi 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU