-->

Kelin Üç Hali Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kelin Üç Hali Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kelin Üç Hali kitabını inceleyeceğiz. Devrim Kodakcı tarafından yazılan Kelin Üç Hali kitabı 2014-11-18 tarihinde yayınlanmıştır. Kelin Üç Hali kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AKILÇELEN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kelin Üç Hali hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Devrim Kodakcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kelin Üç Hali Kitabı Tanıtım Bülteni

Devrim Kodakcı tarafından kaleme alınmış Kelin Üç Hali kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Yer altı dehlizlerinde tükettiğim bir günden sonra yeniden insanım. Yine madende geçen, diğer günlerle aynı, fakat onlardan tamamen farklı bir gün. Nasıl aynı olmasın ki? Şairin dediği gibi, savaşta tüm günler aynıydı. Nasıl farklı olmasın ki? Filozofun dediği gibi aynı nehirde iki kere yıkanılmazdı. Filozof dediğini diyedursun, biz aynı hamamda bu sabah bir kere daha yıkandık. Bu kaçıncı, bilmiyorum... Gün sona erip de muhasebesi yapılınca yaşananların, anladık ki ne kazananın tarafındayız ne de kaybedenin. Hesap ettik, kitap ettik, olmaz dedik, bırakamayız bu şekilde; yarım kalan cümleyi tamamlamak için söz verdik, söz aldık yarın sabahın er saatine…" Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bir dağın eteklerine kurulmuş maden ocağı, madende çalışarak cezalarını tamamlayan mahkûmlar ve bu mahkûmların maden ocağında geçirdikleri tek bir gün anlatılıyor Kelin Üç Hâli'nde. Anadolyum maden işletmesinde çalışan on iki mahkûmun geçmişe dair anıları ve geleceğe dair umutları yirmi dört saatin içine sığdırılıyor. Geçip giden günlerin tekdüzeliğine rağmen hayat küçük oyunlarını oynamaya, ufak sürprizleri ile şaşırtmaya devam ediyor; ıssızlığın ortasındaki bu maden ocağında bile. Kebikeç, Bir Çalçene Hikâyesi ve Kıyamet Vaktini Gösteren Saat romanlarından sonra Kelin Üç Hâli romanıyla yeniden okuyucuyla buluşan Devrim Kodakcı, bir kere daha hayal ile gerçeği harmanlayarak kendine özgü diliyle hayatı ve insanı anlatıyor bizlere. Tüm tekdüzeliği ve bu tekdüze görüntüsünün gerisinde sakladıklarıyla hayatı ve hayal kurmaktan vazgeçmeyen insanı. Hayat bazen "kelindüdüğü", biraz "kelinızdırabı" olsa da, çoğunlukla "kelinumudu"dur biz insanlara.


Kelin Üç Hali Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kelin Üç Hali


Kelin Üç Hali Kitabı İndirme Linkleri


Kelin Üç Hali Pdf İndirme Linkleri

Kelin Üç Hali Yandex Disk Pdf İndir

Kelin Üç Hali Google Drive Pdf İndir


Kelin Üç Hali Epub İndirme Linkleri

Kelin Üç Hali Yandex Disk Ebup İndir

Kelin Üç Hali Google Drive Epub İndir


Kelin Üç Hali Mobi İndirme Linkleri


Kelin Üç Hali Yandex Disk Mobi İndir

Kelin Üç Hali Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kelin Üç Hali Etiketleri

Kelin Üç Hali kitabı hakkında genel bilgiler, Kelin Üç Hali kitabının yazarı kimdir, Kelin Üç Hali kitabının özeti, Kelin Üç Hali pdf indirme linki, Kelin Üç Hali epub indirme linki, Kelin Üç Hali mobi indirme linki, Kelin Üç Hali kitabını indir, Kelin Üç Hali kitabı tanıtım bülteni, Kelin Üç Hali arka kapak yazısı, Kelin Üç Hali kitabı kaç sayfa, Kelin Üç Hali hangi yayınevi tarafından basıldı, Kelin Üç Hali kitabının türü nedir, Kelin Üç Hali kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU