-->

Sonrası Şiir Gibi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sonrası Şiir Gibi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sonrası Şiir Gibi kitabını inceleyeceğiz. Bella Andre tarafından yazılan Sonrası Şiir Gibi kitabı 2014-07-01 tarihinde yayınlanmıştır. Sonrası Şiir Gibi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sonrası Şiir Gibi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bella Andre tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sonrası Şiir Gibi Kitabı Tanıtım Bülteni

Bella Andre tarafından kaleme alınmış Sonrası Şiir Gibi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gerçek aşkı bulmak, hayattaki eksik parçayı tamamlamak demek… Sullivan ailesinin en büyük oğlu Marcus kendisi için planladığı geleceğin yalandan öte bir şey olmadığını öğrendiğinde tüm bunlardan uzaklaşmak için pervasızca bir gece geçirmek ister. Gittiği gece kulübünde genç ve güzel şarkıcı Nicola'yla tanışır. Nicola sevdiği adamın ihanetine uğramış ve aşka inanmaktan çoktan vazgeçmiş bir kadındır. O da Marcus gibi tek bir geceden fazlasını yaşamak istemez. Ancak aralarında beklediklerinden daha derin bir bağ oluştuğunu fark ettiklerinde hiçbir şey planladıkları gibi gitmez… "Sonrası Şiir Gibi, aşka inancı kalmayanları bile yanıltacak türden bir roman. Bu duyguya dair bildiklerinizi unutun, ezber bozan bir hikâye sizi bekliyor." Publishers Weekly "Şehvet ve tutkunun hâkim olduğu bir anda, romantik bir aşk hikâyesine dönüşen bu etkileyici romanda her duygudan biraz tadacaksınız." Booklist "Bella Andre aşkın engel ve sınır tanımadığını Sonrası Şiir Gibi'de bir kez daha kanıtlıyor. Aksini kim iddia edebilir ki?" Romantic Times "Bella Andre yine hayal kırıklığına yer bırakmayan bir hikâyeyle karşımıza çıkıyor." USA Today


Sonrası Şiir Gibi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sonrası Şiir Gibi


Sonrası Şiir Gibi Kitabı İndirme Linkleri


Sonrası Şiir Gibi Pdf İndirme Linkleri

Sonrası Şiir Gibi Yandex Disk Pdf İndir

Sonrası Şiir Gibi Google Drive Pdf İndir


Sonrası Şiir Gibi Epub İndirme Linkleri

Sonrası Şiir Gibi Yandex Disk Ebup İndir

Sonrası Şiir Gibi Google Drive Epub İndir


Sonrası Şiir Gibi Mobi İndirme Linkleri


Sonrası Şiir Gibi Yandex Disk Mobi İndir

Sonrası Şiir Gibi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sonrası Şiir Gibi Etiketleri

Sonrası Şiir Gibi kitabı hakkında genel bilgiler, Sonrası Şiir Gibi kitabının yazarı kimdir, Sonrası Şiir Gibi kitabının özeti, Sonrası Şiir Gibi pdf indirme linki, Sonrası Şiir Gibi epub indirme linki, Sonrası Şiir Gibi mobi indirme linki, Sonrası Şiir Gibi kitabını indir, Sonrası Şiir Gibi kitabı tanıtım bülteni, Sonrası Şiir Gibi arka kapak yazısı, Sonrası Şiir Gibi kitabı kaç sayfa, Sonrası Şiir Gibi hangi yayınevi tarafından basıldı, Sonrası Şiir Gibi kitabının türü nedir, Sonrası Şiir Gibi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU