-->

Kurdun İntikamı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kurdun İntikamı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kurdun İntikamı kitabını inceleyeceğiz. Ahmet Şafak tarafından yazılan Kurdun İntikamı kitabı 2016-01-13 tarihinde yayınlanmıştır. Kurdun İntikamı kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KÜSENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kurdun İntikamı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ahmet Şafak tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kurdun İntikamı Kitabı Tanıtım Bülteni

Ahmet Şafak tarafından kaleme alınmış Kurdun İntikamı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir ülke düşünün ! Ekonomik tetikçiler eliyle, içten içe çökertilmek isteniyor. Ahtapotun başı Graham Cavandish ve kan içici Matlock'u kim durduracak… Kaos şövalyeleri iş başında… Devletin ebed müddet savaşçısı Mete Altay, bu kuşatmayı yarabilecek mi… 11 Eylül 1980 gecesi katledilen Oğuz Altay'ın, yıllar sonra ortaya çıkan not defterinde neler yazıyor… Ülkenin en büyük gazetesinin genel yayın yönetmeni, aslında bir katil mi… Ard arda işlenen cinayetlerin arkasında kim var… Mizah dergisi kerpeten'de neler oluyor… Pelin-Oğuz aşkı, hangi sır perdesini aralayacak… Ahmet Şafak polisiye roman tarzında yine gerilimin zirvesine çıkıyor… « Kurdun İntikamı » elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir eser. Size çok tanıdık gelen bir ülkede nelerin yaşanabileceğine inanamayacaksınız.


Kurdun İntikamı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kurdun İntikamı


Kurdun İntikamı Kitabı İndirme Linkleri


Kurdun İntikamı Pdf İndirme Linkleri

Kurdun İntikamı Yandex Disk Pdf İndir

Kurdun İntikamı Google Drive Pdf İndir


Kurdun İntikamı Epub İndirme Linkleri

Kurdun İntikamı Yandex Disk Ebup İndir

Kurdun İntikamı Google Drive Epub İndir


Kurdun İntikamı Mobi İndirme Linkleri


Kurdun İntikamı Yandex Disk Mobi İndir

Kurdun İntikamı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kurdun İntikamı Etiketleri

Kurdun İntikamı kitabı hakkında genel bilgiler, Kurdun İntikamı kitabının yazarı kimdir, Kurdun İntikamı kitabının özeti, Kurdun İntikamı pdf indirme linki, Kurdun İntikamı epub indirme linki, Kurdun İntikamı mobi indirme linki, Kurdun İntikamı kitabını indir, Kurdun İntikamı kitabı tanıtım bülteni, Kurdun İntikamı arka kapak yazısı, Kurdun İntikamı kitabı kaç sayfa, Kurdun İntikamı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kurdun İntikamı kitabının türü nedir, Kurdun İntikamı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU