-->

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabını inceleyeceğiz. Recep Yılmaz tarafından yazılan Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabı 2019-04-15 tarihinde yayınlanmıştır. Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup POST YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yaşam Önce Yüreği Sürükler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Recep Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Kitabı Tanıtım Bülteni

Recep Yılmaz tarafından kaleme alınmış Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kabuğuna çekilip büzüşmüş böcek olup yüreğinin dar bir köşesine sığışarak, hiç olmamış olmayı yeğlermiş çekingenliğiyle korkarak devinmek acaba nedendir? Bir anlamda bezginlikle hayatın yükünden kaçınmak mıdır, değil midir? Veya kendinde yoğunlaşıp, iç izleklerinde var olmanın anlamına dair başlattığın sorgulamanın yenilgi işareti vermesiyle birlikte, yine kendinle giriştiğin acımasız bir savaşım, ömrüne hayaller biçmek üzere başladığın bir arayış veya mutluluğa dair bir sürek avı mıdır? Yalınlaşma için bir çaba mı? Sırf bir türlü sonuçlandıramadığın iç çatışmalarının hatırına, kendini karşına alıp iç lâmbalarının aydınlığında inadına yaptığın özeleştirel bir sorgulama mı? Bütün bu kendinle didişme nedendir? Koskoca evrenin kâbus gibi üstüne çöreklendiğini, artık taşıyamayacağın tonlarca yüke dönüştüğünü, bu nedenle uçurumun ucuna vardığını, sendeleyip dengeni yitiriverirsen eğer, cehennemin kaynayan çukuruna düşeceğini sandığın, bir içsel çöküntüden korkup saklandığın için şimdi bu pike ılık bir sığınak mı? Ey Adil Hesaplı! Çıkar başını kaçışın karanlık kovuğundan! Uyan kendine! Mutluluğu yaratmak da yok etmek de senin elinde! Uyuzluğun gereği yok! Kalk hadi!"


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yaşam Önce Yüreği Sürükler


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Kitabı İndirme Linkleri


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Pdf İndirme Linkleri

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Yandex Disk Pdf İndir

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Google Drive Pdf İndir


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Epub İndirme Linkleri

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Yandex Disk Ebup İndir

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Google Drive Epub İndir


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Mobi İndirme Linkleri


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Yandex Disk Mobi İndir

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yaşam Önce Yüreği Sürükler Etiketleri

Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabı hakkında genel bilgiler, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabının yazarı kimdir, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabının özeti, Yaşam Önce Yüreği Sürükler pdf indirme linki, Yaşam Önce Yüreği Sürükler epub indirme linki, Yaşam Önce Yüreği Sürükler mobi indirme linki, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabını indir, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabı tanıtım bülteni, Yaşam Önce Yüreği Sürükler arka kapak yazısı, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabı kaç sayfa, Yaşam Önce Yüreği Sürükler hangi yayınevi tarafından basıldı, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabının türü nedir, Yaşam Önce Yüreği Sürükler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU