-->

Lontano Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lontano Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lontano kitabını inceleyeceğiz. Jean Christophe Grange tarafından yazılan Lontano kitabı 2016-11-03 tarihinde yayınlanmıştır. Lontano kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lontano hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jean Christophe Grange tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lontano Kitabı Tanıtım Bülteni

Jean Christophe Grange tarafından kaleme alınmış Lontano kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Jean-Christophe Grangé'den Kongo-Fransa-Belçika üçgeninde tüyler ürpertici, soluk soluğa bir kovalamaca. Onlar ölümsüzlüğün sırrına vâkıf olanlardı. İntikam hissiyle yanıp tutuşan, kötülüğün öncüleriydi. Zamanın ve mekânın ötesine geçebilenlerdi. Afrika'nın derinliklerinden getirdikleri kara büyüleriyle aklın sınırlarını aşanlardı.


Lontano Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lontano


Lontano Kitabı İndirme Linkleri


Lontano Pdf İndirme Linkleri

Lontano Yandex Disk Pdf İndir

Lontano Google Drive Pdf İndir


Lontano Epub İndirme Linkleri

Lontano Yandex Disk Ebup İndir

Lontano Google Drive Epub İndir


Lontano Mobi İndirme Linkleri


Lontano Yandex Disk Mobi İndir

Lontano Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lontano Etiketleri

Lontano kitabı hakkında genel bilgiler, Lontano kitabının yazarı kimdir, Lontano kitabının özeti, Lontano pdf indirme linki, Lontano epub indirme linki, Lontano mobi indirme linki, Lontano kitabını indir, Lontano kitabı tanıtım bülteni, Lontano arka kapak yazısı, Lontano kitabı kaç sayfa, Lontano hangi yayınevi tarafından basıldı, Lontano kitabının türü nedir, Lontano kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU