-->

Mafya Koruması Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mafya Koruması Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mafya Koruması kitabını inceleyeceğiz. Neşe Özdemir tarafından yazılan Mafya Koruması kitabı 2018-03-29 tarihinde yayınlanmıştır. Mafya Koruması kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ASPENDOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mafya Koruması hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Neşe Özdemir tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mafya Koruması Kitabı Tanıtım Bülteni

Neşe Özdemir tarafından kaleme alınmış Mafya Koruması kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir kız hayal edin. Sıradan, basit, mutlu bir kız…Bir gece düşünün. Karanlık ve sessiz, silah sesleriyle yırtılan… Deniz, ailesini ondan alanların peşine düşerken sadece intikam almayı planlamıştı. İntikam alması gereken adamın mafya babası olduğunu öğrendiğinde ona yaklaşmak neredeyse imkânsızdı. Bir plan, iki hayat… Bir ip, iki cambaz… Bu cambazlardan biri intikam için erkek kılığına girdiyse, bir de üstüne mafya babasının koruması olduysa işte o zaman tehlikeli ama izleyiciler için etkileyici ve komik bir gösteri başlar. Peki, bu gösteride boşboğaz bir Shrek de varsa ne olur? Neler olmaz ki…


Mafya Koruması Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mafya Koruması


Mafya Koruması Kitabı İndirme Linkleri


Mafya Koruması Pdf İndirme Linkleri

Mafya Koruması Yandex Disk Pdf İndir

Mafya Koruması Google Drive Pdf İndir


Mafya Koruması Epub İndirme Linkleri

Mafya Koruması Yandex Disk Ebup İndir

Mafya Koruması Google Drive Epub İndir


Mafya Koruması Mobi İndirme Linkleri


Mafya Koruması Yandex Disk Mobi İndir

Mafya Koruması Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mafya Koruması Etiketleri

Mafya Koruması kitabı hakkında genel bilgiler, Mafya Koruması kitabının yazarı kimdir, Mafya Koruması kitabının özeti, Mafya Koruması pdf indirme linki, Mafya Koruması epub indirme linki, Mafya Koruması mobi indirme linki, Mafya Koruması kitabını indir, Mafya Koruması kitabı tanıtım bülteni, Mafya Koruması arka kapak yazısı, Mafya Koruması kitabı kaç sayfa, Mafya Koruması hangi yayınevi tarafından basıldı, Mafya Koruması kitabının türü nedir, Mafya Koruması kitabı kime aittir.


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU