-->

Akıntıya Karşı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Akıntıya Karşı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Akıntıya Karşı kitabını inceleyeceğiz. Isaiah Berlin tarafından yazılan Akıntıya Karşı kitabı 2016-11-05 tarihinde yayınlanmıştır. Akıntıya Karşı kitabı Deneme (çeviri) türünde yayınlanmış olup PROFİL KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Akıntıya Karşı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Isaiah Berlin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Akıntıya Karşı Kitabı Tanıtım Bülteni

Isaiah Berlin tarafından kaleme alınmış Akıntıya Karşı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yirminci yüzyılın büyük düşünürlerinden biri olan Isaiah Berlin, bu çarpıcı denemeler toplamında fikirler tarihinde, aralarında Machiavelli'nin, Vico'nun, Montesquieu, Herzen ve Sorel'in olduğu ayrıkotu düşünürlerin önemini tartışmaktadır. Berlin, sıra dışı yaratıcılığa sahip hayal gücüyle, kendi dönemlerinin akıntısına karşı kürek çeken ve hâlâ alışılagelmiş düşünce kalıplarına meydan okuyan benzersiz zihinlere can vermektedir. Saygın denemeci Mark Lilla, Berlin'in kitaptaki bazı konuları tartıştığı ve daha da aydınlattığı yeni bir eki de barındıran, gözden geçirilmiş bu baskıya özgü yeni bir önsözde Berlin'in felsefe alanındaki öğretim üyeliğinden vazgeçip fikirler tarihçisi olma kararının felsefeyi terk etmek anlamına gelmediğini, aksine, bunun, başka, belki de daha iyi, yöntemlerle felsefe yapma kararı olduğunu ileri sürmektedir. Lilla, kişinin "bir şeyi, doğduğu kaynağıyla bilince, belli insanların bu söz konusu fikri neden kışkırtıcı bulduğunu ve bu fikirle harekete geçtiğini anlayınca, o fikir hakkında salt bir fikir olarak daha fazla şey öğreneceğini" yazmaktadır. Oya gibi işlenmiş entelektüel portrelerinden oluşan elinizdeki toplam bu inancı tüm zenginliğiyle gözler önüne sermektedir. "Son derece benzersiz bir entelektüel başarı. Batı kültürünün ve uygarlığının en can alıcı sorunlarının bazılarını bu kadar baş döndürücü bir biçimde aydınlatan pek fazla kitap yayınlanmamıştır zamanımızda." - Goronwy Rees, Encounter  


Akıntıya Karşı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Akıntıya Karşı


Akıntıya Karşı Kitabı İndirme Linkleri


Akıntıya Karşı Pdf İndirme Linkleri

Akıntıya Karşı Yandex Disk Pdf İndir

Akıntıya Karşı Google Drive Pdf İndir


Akıntıya Karşı Epub İndirme Linkleri

Akıntıya Karşı Yandex Disk Ebup İndir

Akıntıya Karşı Google Drive Epub İndir


Akıntıya Karşı Mobi İndirme Linkleri


Akıntıya Karşı Yandex Disk Mobi İndir

Akıntıya Karşı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Akıntıya Karşı Etiketleri

Akıntıya Karşı kitabı hakkında genel bilgiler, Akıntıya Karşı kitabının yazarı kimdir, Akıntıya Karşı kitabının özeti, Akıntıya Karşı pdf indirme linki, Akıntıya Karşı epub indirme linki, Akıntıya Karşı mobi indirme linki, Akıntıya Karşı kitabını indir, Akıntıya Karşı kitabı tanıtım bülteni, Akıntıya Karşı arka kapak yazısı, Akıntıya Karşı kitabı kaç sayfa, Akıntıya Karşı hangi yayınevi tarafından basıldı, Akıntıya Karşı kitabının türü nedir, Akıntıya Karşı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU