-->

Aleve Dokunmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aleve Dokunmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aleve Dokunmak kitabını inceleyeceğiz. Zoran Drvenkar tarafından yazılan Aleve Dokunmak kitabı 2013-10-09 tarihinde yayınlanmıştır. Aleve Dokunmak kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ON8 KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aleve Dokunmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zoran Drvenkar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aleve Dokunmak Kitabı Tanıtım Bülteni

Zoran Drvenkar tarafından kaleme alınmış Aleve Dokunmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Avrupa edebiyatının özgün sesi Zoran Drvenkardan akıllara zarar bir baba oğul buluşması... Kulaklığı takın sesi açın Az sonra ortalık epey karışacak Babamın ne düşündüğünü bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Tek bildiğim kilometreleri tek bir hedefe birbirimizden ayrılmak hedefine ulaşmak için yutacağımız ve yol boyunca susacağımız. Ben tespihböceği gibi içime kapanmış walkmanimi dinliyorum babam da kolunu camdan sarkıtmış aynalı güneş gözlüklerinin ardından akmakta olan manzaranın zevkini sürüyor. Mükemmel bir takımız biz. Lukas annesinin ısrarı üzerine yedi yıldır görmediği babasıyla bir hafta geçirmeyi kabul eder. Yüklendiği tek bir sırt çantası ve bin çelişkili duyguyla çıkar yola Bol kırgınlık bol merak belleğin izin verdiği oranda da eser miktarda sevgi. Zaten bu evlere şenlik baba ve onun kara mizah dolu ailesiyle yüzleşirken ne hissettiklerinden bir şey anlar insan ne de düşüncelerinden. Berlini Hamburga bağlayan karayolu kulaklıklardan sızan U2 tınılarını dinlerken belki de en ilginç ikililerden birine ev sahipliği yapıyor... ve okur daha bir olaya bir duyguya bile kendini kaptıramadan karamboller art arda sıralanıyor. Babasından uzak büyümüş bir oğul ailesini terk etmiş bir baba. Belki de son kez görüşecekler. Üstelik bu ailenin sözü edilmez bir karanlık geçmişi var ki dalıverdikleri akla zarar kovalamacayı ve havada uçuşan yumrukları açıklamaya yetiyor... Alman edebiyatının özgün sesi Onlardan Birinin sevilen yazarı Zoran Drvenkar yine zamanı akışına yabancılaştırırken soruyor İki yabancının birbirini tanımak için kaç güne kaç kilometreye ihtiyacı olabilir


Aleve Dokunmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aleve Dokunmak


Aleve Dokunmak Kitabı İndirme Linkleri


Aleve Dokunmak Pdf İndirme Linkleri

Aleve Dokunmak Yandex Disk Pdf İndir

Aleve Dokunmak Google Drive Pdf İndir


Aleve Dokunmak Epub İndirme Linkleri

Aleve Dokunmak Yandex Disk Ebup İndir

Aleve Dokunmak Google Drive Epub İndir


Aleve Dokunmak Mobi İndirme Linkleri


Aleve Dokunmak Yandex Disk Mobi İndir

Aleve Dokunmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aleve Dokunmak Etiketleri

Aleve Dokunmak kitabı hakkında genel bilgiler, Aleve Dokunmak kitabının yazarı kimdir, Aleve Dokunmak kitabının özeti, Aleve Dokunmak pdf indirme linki, Aleve Dokunmak epub indirme linki, Aleve Dokunmak mobi indirme linki, Aleve Dokunmak kitabını indir, Aleve Dokunmak kitabı tanıtım bülteni, Aleve Dokunmak arka kapak yazısı, Aleve Dokunmak kitabı kaç sayfa, Aleve Dokunmak hangi yayınevi tarafından basıldı, Aleve Dokunmak kitabının türü nedir, Aleve Dokunmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU