-->

Anne Çocuk Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Anne Çocuk Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Anne Çocuk Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Emine Ergün tarafından yazılan Anne Çocuk Öyküleri kitabı 2015-10-01 tarihinde yayınlanmıştır. 103 sayfa olarak yayınlanan Anne Çocuk Öyküleri kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup ALTER YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Anne Çocuk Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emine Ergün tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Anne Çocuk Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Emine Ergün tarafından kaleme alınmış Anne Çocuk Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mesleğim gereği en çok anneler ile birlikte oluyorum. Bu yüzden onlar ile aramızda farklı bir bağ var. Çocukları için benimle görüşmeye gelen anneler önce parmaklarıma bakar, alyansın var mı yok mu diye . parmağımdaki alyansı fark edince, bu sefer sözü bir şekilde evirip çevirip "Çocuğunuz var mı" diye sorarlar. Bu soruyu sorarken, gözlerinde "İnşallah çocuğu vardır" ifadesi belirir. ben de cevap olarak "Evet benim de bir oğlum var" dediğim zaman, içlerinden bir oh çekerler. Çünkü damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye düşünürler. Bu kitapta sadece anneler yok. babalar, kayınvalideler, öğretmenler, doktorlar var. Hastalık var, sağlık var, umut var, umutsuzluk var. Kısacası "Anne Çocuk Öyküleri" içinde hayatın ta kendisi var. Keyifle okumanız dileğiyle.


Anne Çocuk Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Anne Çocuk Öyküleri


Anne Çocuk Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Anne Çocuk Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Anne Çocuk Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Anne Çocuk Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Anne Çocuk Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Anne Çocuk Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Anne Çocuk Öyküleri Google Drive Epub İndir


Anne Çocuk Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Anne Çocuk Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Anne Çocuk Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Anne Çocuk Öyküleri Etiketleri

Anne Çocuk Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Anne Çocuk Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Anne Çocuk Öyküleri kitabının özeti, Anne Çocuk Öyküleri pdf indirme linki, Anne Çocuk Öyküleri epub indirme linki, Anne Çocuk Öyküleri mobi indirme linki, Anne Çocuk Öyküleri kitabını indir, Anne Çocuk Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Anne Çocuk Öyküleri arka kapak yazısı, Anne Çocuk Öyküleri kitabı kaç sayfa, Anne Çocuk Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Anne Çocuk Öyküleri kitabının türü nedir, Anne Çocuk Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU