-->

Carol & Tuzun Bedeli Pdf İndir


Bu yazımızda Carol & Tuzun Bedeli kitabını konu edindik. Carol & Tuzun Bedeli hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Carol & Tuzun Bedeli kitabının yazarı kimdir, Carol & Tuzun Bedeli kitabının tanıtım yazısı nedir, Carol & Tuzun Bedeli kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Carol & Tuzun Bedeli Tanıtım Bülteni

New York’un büyük mağazalarından birinde sıradan bir tezgâhtar olan Therese’in hayatı, çekici ve zengin Carol’la karşılaşmasıyla aniden yön değiştirir. İki kadın görünüşte birbirinin tam tersidir: Therese ek gelir için mevsimsel işlere giren, sevmediği bir adamla birlikteliğini sürdüren, on dokuz yaşında bir genç kadındır; Carol ise zengin kocasından boşanmanın arifesinde, kültürlü, saray yavrusu evindeki hayatından bıkmış bir banliyö hanımı. Kaçmaya çalışsalar da, yüzyıl ortası Amerika’sının kuralcı toplumu onları takip eder. Therese ve Carol, mutluluklarına sahip çıkabilecek midir?
Eşcinselliğin tabu olduğu 1952 yılında birçok yayıncı tarafından reddedilen roman, sonunda Claire Morgan imzasıyla ve Tuzun Bedeli adıyla basılabilmişti. Tüm beklentileri alaşağı eden kitabı bağrına basan okurlar, gözüpek yazarı da mektup yağmuruna tutmuşlardı. 1984 yılında nihayet Patricia Highsmith’in kendi imzasıyla ve Carol adıyla yayımlayabildiği, yakın zamanda beyazperdeye de uyarlanan roman, günümüzde 20. yüzyılın kült başyapıtlarından biri.
Çevirmen: Seçkin Selvi
Yayın Tarihi
ISBN 9750739088
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 352
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Carol & Tuzun Bedeli Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Carol & Tuzun Bedeli, Carol,&,Tuzun,Bedeli, Patricia Highsmith,CAN YAYINLARI, Carol & Tuzun Bedeli indir, Carol & Tuzun Bedeli pdf indir, Carol & Tuzun Bedeli oku, Carol & Tuzun Bedeli epub indir, Carol & Tuzun Bedeli kitabının yazarı, Carol & Tuzun Bedeli kitabının tanıtım bülteni, Carol & Tuzun Bedeli özeti, Carol & Tuzun Bedeli ücretsiz satın al, Carol & Tuzun Bedeli oku, Carol & Tuzun Bedeli indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU