-->

Kara Kalem Pdf İndir


Bu yazımızda Kara Kalem kitabını konu edindik. Kara Kalem hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kara Kalem kitabının yazarı kimdir, Kara Kalem kitabının tanıtım yazısı nedir, Kara Kalem kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kara Kalem Tanıtım Bülteni

Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi
 
İstanbul başka şehirlere benzemez!.. Berlin ikiye ayrıldı, dünya gene de dönmeye devam etti. New York’un kalbine uçak sapladılar, düzen yeniden kuruldu. Ama İstanbul öyle mi, ya! Bu şehir dengede tutuyor dünyayı. Tahterevallinin ortası burası! İstanbul düşerse bil ki son yakındır!
 
Bu, küçücük bir çocukken ailesini yitirmiş bir delikanlının öç hikâyesi. Bu, bahtsız güzel kadınların, tutkulu âşık adamların umutlarının ve savaşlarının hikâyesi. Bu, tılsımlı bir gömleğin, esrarengiz bir karganın, İstanbul’un dehlizlerinde saklanan sırların akla hayale gelmeyen hikâyesi. Bu, kehanetlerin ve kerametlerin destanı...
 
Savaş bitmez, durulur. Her muharebe başka bir cengi doğurur. İyilik oldukça kötülük de vücut bulur. Tarafını ak seçenler bilir, kara olanlar da Allah kuludur.
Yayın Tarihi
ISBN 6050951356
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 448
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.8 x 21 cm


Kara Kalem Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kara Kalem, Kara,Kalem, N. İpek Gökdel,DEX KİTAP, Kara Kalem indir, Kara Kalem pdf indir, Kara Kalem oku, Kara Kalem epub indir, Kara Kalem kitabının yazarı, Kara Kalem kitabının tanıtım bülteni, Kara Kalem özeti, Kara Kalem ücretsiz satın al, Kara Kalem oku, Kara Kalem indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU