-->

Ara ile Bir Ara Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ara ile Bir Ara Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ara ile Bir Ara kitabını inceleyeceğiz. Ekrem Ataer tarafından yazılan Ara ile Bir Ara kitabı 2018-04-06 tarihinde yayınlanmıştır. Ara ile Bir Ara kitabı Hitabet-Söyleşi türünde yayınlanmış olup LİBRUM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ara ile Bir Ara hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ekrem Ataer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ara ile Bir Ara Kitabı Tanıtım Bülteni

Ekrem Ataer tarafından kaleme alınmış Ara ile Bir Ara kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Işığın avcısı, siyah ile beyazı harman eden bir adam. Salvador Dali'ye "faşittir o herif" diyen de odur. "Fidel Castro'dan çok etkilendim" diyen de. Meslektaşına zulüm yaptı diye patronunu sille tokat dövüp, ceketini alıp çıkan da odur. Yıllarca hayal ettiği dünya starını karşısında görünce çekmekten vazgeçen de odur. Atatürk'ün önünde fotoğraf çektirmeyen başbakanı dakikalarca kovaladıktan sonra punduna getirip çeken de odur, Allah yazılı cami duvarında iki çarşaflı kadını çekmek için saatlerce bekleyen de. "O artık bizden" diye sevinenlere "hiç birinden değilim, doğru bildiğini söyleyen ve işini yapan bir foto muhabiriyim" diyen de odur. Afrodit ile Nuh'un Gemisi'ni aynı kadrajda buluşturan da... 6-7 Eylül'ü bütün gerçekliğiyle yaşayan da, 4 kere savaş cephelerinde kurşun yağmuru altında kalan da. Bu kitapta Ekrem Ataer'in Ara Güler'le yaşanmışlıkları üzerinden yaptığı sohbetlere ve inanılması güç hikayelerine tanık olacaksınız. Asıl önemlisi o hikayeler ve dönemsel tasvirler, bize o günden ziyade bu günkü halimizi işaret edecek! ARA ne diyor ? Ara Güler; 90 yıllık ömrüne sığdırdığı anıları ve fotoğrafları ile aslında yaşamsal bir tez sunuyor. Bu tez Ekrem Ataer'in kalemi ve kurgu gücü ile hepimizi yıllar öncesine götürüp tekrar bu güne ve asıl önemlisi geleceğe taşıyacak.


Ara ile Bir Ara Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ara ile Bir Ara


Ara ile Bir Ara Kitabı İndirme Linkleri


Ara ile Bir Ara Pdf İndirme Linkleri

Ara ile Bir Ara Yandex Disk Pdf İndir

Ara ile Bir Ara Google Drive Pdf İndir


Ara ile Bir Ara Epub İndirme Linkleri

Ara ile Bir Ara Yandex Disk Ebup İndir

Ara ile Bir Ara Google Drive Epub İndir


Ara ile Bir Ara Mobi İndirme Linkleri


Ara ile Bir Ara Yandex Disk Mobi İndir

Ara ile Bir Ara Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ara ile Bir Ara Etiketleri

Ara ile Bir Ara kitabı hakkında genel bilgiler, Ara ile Bir Ara kitabının yazarı kimdir, Ara ile Bir Ara kitabının özeti, Ara ile Bir Ara pdf indirme linki, Ara ile Bir Ara epub indirme linki, Ara ile Bir Ara mobi indirme linki, Ara ile Bir Ara kitabını indir, Ara ile Bir Ara kitabı tanıtım bülteni, Ara ile Bir Ara arka kapak yazısı, Ara ile Bir Ara kitabı kaç sayfa, Ara ile Bir Ara hangi yayınevi tarafından basıldı, Ara ile Bir Ara kitabının türü nedir, Ara ile Bir Ara kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU