-->

Niteliksiz Adam 4 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Niteliksiz Adam 4 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Niteliksiz Adam 4 kitabını inceleyeceğiz. Robert Musil tarafından yazılan Niteliksiz Adam 4 kitabı 2018-11-23 tarihinde yayınlanmıştır. Niteliksiz Adam 4 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYLAK ADAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Niteliksiz Adam 4 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert Musil tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Niteliksiz Adam 4 Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert Musil tarafından kaleme alınmış Niteliksiz Adam 4 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kayıp Zamanın İzinde ve Ulysses'le birlikte modernist roman türünün ve aynı zamanda Dünya Edebiyatı'nın başyapıtlarından olan Niteliksiz Adam tam metniyle 4 cilt halinde, M. Sami Türk'ün çevirisiyle Türkçede! Musil'in 1920'lerin başından 1942'de ölümüne güne değin üzerinde çalıştığı ancak tamamlamayı başaramadığı Niteliksiz Adam, görünürde ana karakter Ulrich'in nitelik kazanma çabalarını ve bir grup Avusturyalı entelektüelin Paralel Faaliyet adını verdikleri bir oluşum içerisinde "önemli bir şeyler" yapma teşebbüsünü anlatırken, özünde "hiçbir şey yapamamanın" romanıdır; herkes eyleme geçmek ister ama geçemez, herkes çok ciddidir ama bu ciddiyet zamanla trajikomik bir hal alır, kitapta aslında çok şey anlatılır ancak bir yandan da hiçbir şey anlatılmaz; Niteliksiz Adam, her şeyin ve hiçbir şeyin romanıdır. Hem kesinlik hem de belirsizliklerle doludur. Fikirsizlik üzerine yazılmış, fikirlerle dolu devasa bir eserdir. "Bu kitap bir hiciv değil pozitif bir konstrüksiyondur. Bu, bir psikoloğun kitabı değildir. Bir düşünürün kitabı değildir (çünkü düşünce unsurlarını öyle bir düzene sokmaktadır ki o düzen) … bir şarkıcının kitabı değildir. Başarılı olan, başarılı olmayan bir yazarın kitabı değildir. Kolay da zor da bir kitap değildir, çünkü bu tamamen okura bağlıdır. Böyle devam etmek zorunda kalmadan, bu kitabın ne olduğunu bilmek isteyen herkesin onu bizzat okumasının (benim veya başkalarının hükmüne güvenmeyip bizzat okumasının) en iyisi olacağını söyleyebileceğimi zannederim."


Niteliksiz Adam 4 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Niteliksiz Adam 4


Niteliksiz Adam 4 Kitabı İndirme Linkleri


Niteliksiz Adam 4 Pdf İndirme Linkleri

Niteliksiz Adam 4 Yandex Disk Pdf İndir

Niteliksiz Adam 4 Google Drive Pdf İndir


Niteliksiz Adam 4 Epub İndirme Linkleri

Niteliksiz Adam 4 Yandex Disk Ebup İndir

Niteliksiz Adam 4 Google Drive Epub İndir


Niteliksiz Adam 4 Mobi İndirme Linkleri


Niteliksiz Adam 4 Yandex Disk Mobi İndir

Niteliksiz Adam 4 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Niteliksiz Adam 4 Etiketleri

Niteliksiz Adam 4 kitabı hakkında genel bilgiler, Niteliksiz Adam 4 kitabının yazarı kimdir, Niteliksiz Adam 4 kitabının özeti, Niteliksiz Adam 4 pdf indirme linki, Niteliksiz Adam 4 epub indirme linki, Niteliksiz Adam 4 mobi indirme linki, Niteliksiz Adam 4 kitabını indir, Niteliksiz Adam 4 kitabı tanıtım bülteni, Niteliksiz Adam 4 arka kapak yazısı, Niteliksiz Adam 4 kitabı kaç sayfa, Niteliksiz Adam 4 hangi yayınevi tarafından basıldı, Niteliksiz Adam 4 kitabının türü nedir, Niteliksiz Adam 4 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU