-->

Aşk ve İsyan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk ve İsyan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk ve İsyan kitabını inceleyeceğiz. Süleyman Dama tarafından yazılan Aşk ve İsyan kitabı 2018-02-09 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk ve İsyan kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup IQ KÜLTÜR SANAT YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk ve İsyan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Süleyman Dama tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk ve İsyan Kitabı Tanıtım Bülteni

Süleyman Dama tarafından kaleme alınmış Aşk ve İsyan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu roman 28 Şubat zulmünün gerçek öyküsüdür. Psikolojik işkenceler, ikna odaları, okulları ile ilişikleri kesilen genç kızlar ve hayalleri tükenenlerin yürek burkan hikayesidir. Alevi kız Hanzade ile sevdalısı Kerem'in birlikte insanı göz yaşına boğan mücadeleleridir. AŞK veE İSYAN Trabzon'dan Muş'a devlet desteğiyle giden bir esnafın çocuğu terör örgütü tarafından dağa kaçırılmakla başlar hikâye. Kerem henüz küçük bir çocuk olarak ilk ciddi sınavını terör örgütünün yanında geçirir. Bir çoban tarafından gizlice dağdan indirilerek emniyete teslim edilen Kerem, İstanbul'a resme olan kabiliyeti nedeniyle   özel bir sanat lisesine yazılır. Alevi kız Hanzade'nin ilgisini çeker. Hem onu kimseyle paylaşmak istemez hem de onun inançlarıyla bağdaşan hiçbir şeye kulak asmaz. Dört yıl süren tatlı bir diyalogları oluşur.  Hanzade'nin Kerem'le birlikte verdiği mücadele ailesinin parçalanma noktasına kadar gelmesine sebep olur. Hanzade, inancı gereği yürekleri parçalanan genç kızlar için mücadelesini sürdürmeye devam eder. Ancak hiçbir zaman Kerem'in istediği bir inancı yaşamaz. Başörtülü arkadaşlarının okuldan atılmalarıyla Hanzade bambaşka bir renge bürünür.  Özellikle Kerem ve arkadaşlarının zikir sohbeti sonrasında şikâyet üzerine emniyete götürülmeleri onu çileden çıkarır. Sonrasında mahkemenin duruşmaya katılır. "Söz veriyorum Hâkim bey, bir daha 'Allah' demeyeceğim." diyen olgun yaşta birinin sözleri onu çileden çıkarır. Hâkim ve inancına sahip çıkamayan gençten utandığını söyler mini eteğiyle. Hanzade ile Kerem'in mücadelesi ilginç olaylarla devam eder. Dördüncü sınıfa geldiklerinde Kerem İstanbul'da halı saha maçında fenalaşır. Ona sevdalı olan zulmün kurbanı genç bir kız da onu ve lise arkadaşlarını gözyaşıyla izler. Kerem acilen hastaneye kaldırılır. Hanzade'nin dünyası yıkılır. Kerem Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden Süreyya Paşa Hastanesi'ne gönderilir. Teşhis konulur…


Aşk ve İsyan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk ve İsyan


Aşk ve İsyan Kitabı İndirme Linkleri


Aşk ve İsyan Pdf İndirme Linkleri

Aşk ve İsyan Yandex Disk Pdf İndir

Aşk ve İsyan Google Drive Pdf İndir


Aşk ve İsyan Epub İndirme Linkleri

Aşk ve İsyan Yandex Disk Ebup İndir

Aşk ve İsyan Google Drive Epub İndir


Aşk ve İsyan Mobi İndirme Linkleri


Aşk ve İsyan Yandex Disk Mobi İndir

Aşk ve İsyan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk ve İsyan Etiketleri

Aşk ve İsyan kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk ve İsyan kitabının yazarı kimdir, Aşk ve İsyan kitabının özeti, Aşk ve İsyan pdf indirme linki, Aşk ve İsyan epub indirme linki, Aşk ve İsyan mobi indirme linki, Aşk ve İsyan kitabını indir, Aşk ve İsyan kitabı tanıtım bülteni, Aşk ve İsyan arka kapak yazısı, Aşk ve İsyan kitabı kaç sayfa, Aşk ve İsyan hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk ve İsyan kitabının türü nedir, Aşk ve İsyan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU