-->

Rüzgarlı Şehir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rüzgarlı Şehir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rüzgarlı Şehir kitabını inceleyeceğiz. Tülay Pırlant tarafından yazılan Rüzgarlı Şehir kitabı 2016-10-14 tarihinde yayınlanmıştır. Rüzgarlı Şehir kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ETKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rüzgarlı Şehir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tülay Pırlant tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rüzgarlı Şehir Kitabı Tanıtım Bülteni

Tülay Pırlant tarafından kaleme alınmış Rüzgarlı Şehir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nehir Erdoğan, Patrick Muldoon'nun  başrolünü oynadığı Hollywood'da çekilen "Broken Angel" filmi Amerika'da büyük ilgi gördü. Bu film; Türkiye'de "Meleğin Sırları" olarak vizyonda kaldı. İşte, etkisinden kurtulamayacağınız o ünlü filmin kitabı...                        Tülay Pırlant kendi gözlemlerine dayanarak yazdığı bu anı-romanda Amerika'da  tutunmaya çalışan Türk toplumunun fırtınalı ve çileli varoluş mücadelesini, yaşanması hiç de kolay olmayan "Amerikan Rüyası'nı anlatıyor.                        Amerika'da ruhen ve bedenen kaybolan Türk kızı Ebru'nun insanın tüylerini diken diken eden bir kâbusa dönüşen hüzünlü öyküsü bunun en çarpıcı örneği...


Rüzgarlı Şehir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rüzgarlı Şehir


Rüzgarlı Şehir Kitabı İndirme Linkleri


Rüzgarlı Şehir Pdf İndirme Linkleri

Rüzgarlı Şehir Yandex Disk Pdf İndir

Rüzgarlı Şehir Google Drive Pdf İndir


Rüzgarlı Şehir Epub İndirme Linkleri

Rüzgarlı Şehir Yandex Disk Ebup İndir

Rüzgarlı Şehir Google Drive Epub İndir


Rüzgarlı Şehir Mobi İndirme Linkleri


Rüzgarlı Şehir Yandex Disk Mobi İndir

Rüzgarlı Şehir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rüzgarlı Şehir Etiketleri

Rüzgarlı Şehir kitabı hakkında genel bilgiler, Rüzgarlı Şehir kitabının yazarı kimdir, Rüzgarlı Şehir kitabının özeti, Rüzgarlı Şehir pdf indirme linki, Rüzgarlı Şehir epub indirme linki, Rüzgarlı Şehir mobi indirme linki, Rüzgarlı Şehir kitabını indir, Rüzgarlı Şehir kitabı tanıtım bülteni, Rüzgarlı Şehir arka kapak yazısı, Rüzgarlı Şehir kitabı kaç sayfa, Rüzgarlı Şehir hangi yayınevi tarafından basıldı, Rüzgarlı Şehir kitabının türü nedir, Rüzgarlı Şehir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU