-->

Aşk ve Savaş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk ve Savaş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk ve Savaş kitabını inceleyeceğiz. Merve Ateş tarafından yazılan Aşk ve Savaş kitabı 2018-03-14 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk ve Savaş kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup EFSUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk ve Savaş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Merve Ateş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk ve Savaş Kitabı Tanıtım Bülteni

Merve Ateş tarafından kaleme alınmış Aşk ve Savaş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitap Suriye, İstanbul ekseninde üç gencin başından geçen olayları anlatmaktadır. Kader ağlarını örmüştür. Şam'da sürprizler, aşk ve dostlukla başlayan güzel günler Halep'te savaş ve çile dolu günlere uğradıktan sonra, güzel bir finalle İstanbul'da son bulacaktır. Hayallerinin peşinden koşan tıp öğrencileri Ali, Sahra ve Beşir'in yolları Şam'da birleşir. Ali ve Beşir babalarının da yirmi yıl önce aynı okulda okuduğunu ve aynı evde kaldığını öğrenir. Onlar da birlikte kalmaya başlar. O gün Sahra trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Ali hiç tanımadığı Sahra'ya kanını vererek hayatını kurtarır. Böylece mutlu bir evliliğe götürecek büyük aşk başlar. Her şey yolunda giderken Suriye'de iç savaş çıkar. Binlerce kişi ölür. Onbinlercesi göç eder. Üç arkadaş halklarına hizmet etmek için son güne kadar beklerler. Savaş dayanılmaz olunca zorlu bir yolculuktan sonra umudun ülkesi Türkiye'ye göç ederler. Her şeylerini kaybetmişlerdir. Tam, her şey bitti, derken yıllar önce Halep'te ameliyat ettikleri Türk işadamı Mustafa Bey karşılarına çıkar. Onun yardımıyla hayata yeniden tutunurlar. Üçü de İstanbul'da doktorluğa başlar. Bir yıl sonra Beşir, Mustafa Beyin kızıyla evlenir. Aynı gün Ali ve Sahra'nın ikinci çocuğu TÜRKİYE dünyaya gelir. Her şey kaybettim diye üzülme, Kaybettiren tekrar buldurur elbette.  


Aşk ve Savaş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk ve Savaş


Aşk ve Savaş Kitabı İndirme Linkleri


Aşk ve Savaş Pdf İndirme Linkleri

Aşk ve Savaş Yandex Disk Pdf İndir

Aşk ve Savaş Google Drive Pdf İndir


Aşk ve Savaş Epub İndirme Linkleri

Aşk ve Savaş Yandex Disk Ebup İndir

Aşk ve Savaş Google Drive Epub İndir


Aşk ve Savaş Mobi İndirme Linkleri


Aşk ve Savaş Yandex Disk Mobi İndir

Aşk ve Savaş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk ve Savaş Etiketleri

Aşk ve Savaş kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk ve Savaş kitabının yazarı kimdir, Aşk ve Savaş kitabının özeti, Aşk ve Savaş pdf indirme linki, Aşk ve Savaş epub indirme linki, Aşk ve Savaş mobi indirme linki, Aşk ve Savaş kitabını indir, Aşk ve Savaş kitabı tanıtım bülteni, Aşk ve Savaş arka kapak yazısı, Aşk ve Savaş kitabı kaç sayfa, Aşk ve Savaş hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk ve Savaş kitabının türü nedir, Aşk ve Savaş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU