-->

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabını inceleyeceğiz. Edib Ahmed Bin Mahmud Yükneki tarafından yazılan Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabı 2017-07-26 tarihinde yayınlanmıştır. Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Edib Ahmed Bin Mahmud Yükneki tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Kitabı Tanıtım Bülteni

Edib Ahmed Bin Mahmud Yükneki tarafından kaleme alınmış Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kutadgu Bilig'den yarım yüzyıl kadar sonra kaleme alınmış bir ahlâk ve öğüt kitabı olan Atebetü'l-Hakâyık'ı Türkçe'nin bugüne kadarki en büyük sözlüğünü [Ötüken Türkçe Sözlük] yazmış olan üstad Yaşar Çağbayır günümüz Türkçesine aktardı. Bu aktarımda serbest davranışmış, ama özüne sağdık kalınmıştır. Onun sözlerini kelimesi kelimesine çevirmek yerine gençlerimizin Atebetü'l-Hakâyık'la yüz yüze gelmelerini amaçlamıştır. Bilimsel arayışlar için R.R. Arat hocanın akademik çeviri ve incelemesi başta olmak üzere diğer çalışmalara başvurulabilirse de, bu kitapçıkta böyle bir eserin varlığından ve özünden gençlerin haberdar olmaları ve onlara yararlı olmak gayesi güdülmüştür. Kitapta eser, yazarı ve devri hakkında bilinenler ile eserin metni, bir solukta okunuverecek şekilde düzenlenmiştir. Günümüz Diliyle Atebetü'l-Hakâyık, "bilgi çağı" koşturmacasında, "bilgi"yi "erdem"e yoldaş kılmanın insanlık hayra bir gayret olduğunu kavrayan gençlerin ve aydınların ilgisine sunulmuştur.


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Kitabı İndirme Linkleri


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Pdf İndirme Linkleri

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Yandex Disk Pdf İndir

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Google Drive Pdf İndir


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Epub İndirme Linkleri

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Yandex Disk Ebup İndir

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Google Drive Epub İndir


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Mobi İndirme Linkleri


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Yandex Disk Mobi İndir

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği Etiketleri

Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabı hakkında genel bilgiler, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabının yazarı kimdir, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabının özeti, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği pdf indirme linki, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği epub indirme linki, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği mobi indirme linki, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabını indir, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabı tanıtım bülteni, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği arka kapak yazısı, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabı kaç sayfa, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği hangi yayınevi tarafından basıldı, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabının türü nedir, Atebetü'l-Hakayık & Gerçeklerin Eşiği kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU