-->

Kırk Damla Hayat Su Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırk Damla Hayat Su Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırk Damla Hayat Su kitabını inceleyeceğiz. 40'lar Kulübü tarafından yazılan Kırk Damla Hayat Su kitabı 2016-08-12 tarihinde yayınlanmıştır. Kırk Damla Hayat Su kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup 40'LAR KULÜBÜ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırk Damla Hayat Su hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca 40'lar Kulübü tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırk Damla Hayat Su Kitabı Tanıtım Bülteni

40'lar Kulübü tarafından kaleme alınmış Kırk Damla Hayat Su kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Rahman ve Rahim olan Allah‟ın adıyla… Yüce Rabb‟imize daima hamd ü senalar ederiz ki O‟dur bizi yoktan var eden. Peygamber Efendimiz‟e, kıymetli Ashab‟ı ve Ehl-i Beyt‟ine daima salât ve selam ederiz ki Efendimiz ve O‟nun asrında yaşayan müminler, insanların en hayırlısıdırlar. İşte şu elinizde tuttuğunuz eserimiz, mensubu olduğumuz kıymetli ümmetimizin, Afrika‟da bir su kuyusu açılmasına vesile olması niyetiyle 40 yazar tarafından kaleme alındı. Hayat kaynağımız olan suyun halleri kırk farklı açıdan ifade edildi. Ta ki suyun kıymeti anlaşılsın ve suyun olmadığı bölgelerde, kuraklık olan yerlerde aslında ne denli büyük bir ihtiyaç olduğu fark edilsin. Bu amaçlarla hazırlanan eserimizin tüm gelirleri aynı zamanda Afrika‟da açacağımız su kuyusu için biriktirilecektir. Allah‟ın izniyle örnek proje niteliğinde olan eserimizle amaç hasıl olursa eserimizin her baskısında bir su kuyusu açılabilir veya birçok sivil toplum kuruluşuna örnek olunup yeni bir hizmet modelinin de ümmetin hayır sahasında yer almasına vesile olunabilir. Gayret, güzel niyetli kimselerin emeği; nasip de yüce Rabb‟imizin bir lütfudur vesselam…


Kırk Damla Hayat Su Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırk Damla Hayat Su


Kırk Damla Hayat Su Kitabı İndirme Linkleri


Kırk Damla Hayat Su Pdf İndirme Linkleri

Kırk Damla Hayat Su Yandex Disk Pdf İndir

Kırk Damla Hayat Su Google Drive Pdf İndir


Kırk Damla Hayat Su Epub İndirme Linkleri

Kırk Damla Hayat Su Yandex Disk Ebup İndir

Kırk Damla Hayat Su Google Drive Epub İndir


Kırk Damla Hayat Su Mobi İndirme Linkleri


Kırk Damla Hayat Su Yandex Disk Mobi İndir

Kırk Damla Hayat Su Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırk Damla Hayat Su Etiketleri

Kırk Damla Hayat Su kitabı hakkında genel bilgiler, Kırk Damla Hayat Su kitabının yazarı kimdir, Kırk Damla Hayat Su kitabının özeti, Kırk Damla Hayat Su pdf indirme linki, Kırk Damla Hayat Su epub indirme linki, Kırk Damla Hayat Su mobi indirme linki, Kırk Damla Hayat Su kitabını indir, Kırk Damla Hayat Su kitabı tanıtım bülteni, Kırk Damla Hayat Su arka kapak yazısı, Kırk Damla Hayat Su kitabı kaç sayfa, Kırk Damla Hayat Su hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırk Damla Hayat Su kitabının türü nedir, Kırk Damla Hayat Su kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU