-->

Bavuldaki Çocuk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bavuldaki Çocuk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bavuldaki Çocuk kitabını inceleyeceğiz. Lene Kaaberbol tarafından yazılan Bavuldaki Çocuk kitabı 2013-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. Bavuldaki Çocuk kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ASPENDOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bavuldaki Çocuk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lene Kaaberbol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bavuldaki Çocuk Kitabı Tanıtım Bülteni

Lene Kaaberbol tarafından kaleme alınmış Bavuldaki Çocuk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kızıl Haç hemşiresi ve iki çocuk annesi Nina Borg, kimsenin yardım çağrısını geri çeviremeyen bir hayırseverdir. Arasının açık olduğu arkadaşı Karin, Kopenhag tren istasyonundaki umumi bir dolabın anahtarını ona bırakıp içindekilere göz kulak olmasını isteyince, Nina kendini hayatının en tehlikeli vakasıyla karşı karşıya bulur. Dolabın içinde bir bavul, bavulun içinde ise çıplak, uyuşturulmuş ama hâlâ yaşamakta olan üç yaşında bir çocuk vardır. Küçük çocuk, çocuk ticaretinin kurbanı mı? Yetkililere güvenilebilir mi, yoksa onlar, çocuğu onu satan kişilere geri mi verirler? Bavuldaki Çocuk'ta başkahramanımız Nina Borg, çocuğun kim olduğunu, nereye ait olduğunu ve peşinde kimin olduğunu bulmak üzere Danimarka'da giderek çaresiz bir hâl alan sıra dışı bir yolculuğa çıkarak bizleri gerilim dolu bir maceraya sürüklüyor. "Stieg Larsson hayranları Bavuldaki Çocuk'ta sevecek çok şey bulacak. Nina Borg, birçok okuyucuya, özellikle de kadınlara Lisbeth Salander'in daha sempatik hâli gibi gelecek." — Publishers Weekly "Uyarı! Bu kitabı açarsanız hayatınızı beklemeye alırsınız." — Elle (Danimarka)


Bavuldaki Çocuk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bavuldaki Çocuk


Bavuldaki Çocuk Kitabı İndirme Linkleri


Bavuldaki Çocuk Pdf İndirme Linkleri

Bavuldaki Çocuk Yandex Disk Pdf İndir

Bavuldaki Çocuk Google Drive Pdf İndir


Bavuldaki Çocuk Epub İndirme Linkleri

Bavuldaki Çocuk Yandex Disk Ebup İndir

Bavuldaki Çocuk Google Drive Epub İndir


Bavuldaki Çocuk Mobi İndirme Linkleri


Bavuldaki Çocuk Yandex Disk Mobi İndir

Bavuldaki Çocuk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bavuldaki Çocuk Etiketleri

Bavuldaki Çocuk kitabı hakkında genel bilgiler, Bavuldaki Çocuk kitabının yazarı kimdir, Bavuldaki Çocuk kitabının özeti, Bavuldaki Çocuk pdf indirme linki, Bavuldaki Çocuk epub indirme linki, Bavuldaki Çocuk mobi indirme linki, Bavuldaki Çocuk kitabını indir, Bavuldaki Çocuk kitabı tanıtım bülteni, Bavuldaki Çocuk arka kapak yazısı, Bavuldaki Çocuk kitabı kaç sayfa, Bavuldaki Çocuk hangi yayınevi tarafından basıldı, Bavuldaki Çocuk kitabının türü nedir, Bavuldaki Çocuk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU