-->

Benim Üniversitelerim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Üniversitelerim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Üniversitelerim kitabını inceleyeceğiz. Maksim Gorki tarafından yazılan Benim Üniversitelerim kitabı 2019-04-11 tarihinde yayınlanmıştır. Benim Üniversitelerim kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Üniversitelerim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Maksim Gorki tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Üniversitelerim Kitabı Tanıtım Bülteni

Maksim Gorki tarafından kaleme alınmış Benim Üniversitelerim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gorki'nin üniversiteleri, ona kendi hayatlarının acımasız gerçekliğini öğreten gerçek insanlardır… Toplum dışına itilmiş yersiz yurtsuz aylaklar ve serserilerdir… Açlığı, zulmü ve baskıyı; devlet ve kiliseyle ilişkilerini sorgulayan devrimcilerdir… Kürek mahkûmları gibi sürekli çalışan, hayatlarını aklın rehberliğinde yaşamak isteyenlere düşman olan mujiklerdir… Devrime yol açan fikirlerin filizlenmeye başladığı bir dönemde yazarın sosyal çevresini bu kesimlerden insanlar oluşturur. Çocukluğundan itibaren yazgısı olan sefil ve hoyrat gerçekliği daha güzel, daha insani bir hayata dönüştürme çabasındaki Gorki, Rus toplumunun devrim öncesindeki umutlarının cisimleşmiş halidir adeta.


Benim Üniversitelerim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Üniversitelerim


Benim Üniversitelerim Kitabı İndirme Linkleri


Benim Üniversitelerim Pdf İndirme Linkleri

Benim Üniversitelerim Yandex Disk Pdf İndir

Benim Üniversitelerim Google Drive Pdf İndir


Benim Üniversitelerim Epub İndirme Linkleri

Benim Üniversitelerim Yandex Disk Ebup İndir

Benim Üniversitelerim Google Drive Epub İndir


Benim Üniversitelerim Mobi İndirme Linkleri


Benim Üniversitelerim Yandex Disk Mobi İndir

Benim Üniversitelerim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Üniversitelerim Etiketleri

Benim Üniversitelerim kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Üniversitelerim kitabının yazarı kimdir, Benim Üniversitelerim kitabının özeti, Benim Üniversitelerim pdf indirme linki, Benim Üniversitelerim epub indirme linki, Benim Üniversitelerim mobi indirme linki, Benim Üniversitelerim kitabını indir, Benim Üniversitelerim kitabı tanıtım bülteni, Benim Üniversitelerim arka kapak yazısı, Benim Üniversitelerim kitabı kaç sayfa, Benim Üniversitelerim hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Üniversitelerim kitabının türü nedir, Benim Üniversitelerim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU