-->

Cıva II Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cıva II Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cıva II kitabını inceleyeceğiz. Selim Çiprut tarafından yazılan Cıva II kitabı 2015-01-15 tarihinde yayınlanmıştır. Cıva II kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup MİNVAL yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cıva II hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Selim Çiprut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cıva II Kitabı Tanıtım Bülteni

Selim Çiprut tarafından kaleme alınmış Cıva II kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

4 Temmuz 1776… ''Hürriyet ağacı, ara sıra zorba ve zalimlerin kanıyla sulanmalıdır. Çünkü bu onun en tabii gübresidir.''                                                                                               THOMAS JEFFERSON 2 Temmuz 1776 yılında yayınlanan 'Amerikan Bağımsızlık Bildirisi'nin adından On Üç Koloni olarak bilinen Amerika Birleşik Devletleri'nin, Büyük Britanya Krallığı'ndan ayrılarak bağımsızlığını kazandığı ve birçok sinema filmine, romana ilham kaynağı olan '4 Temmuz,'  her sene ülke çapında büyük coşkuyla ve ihtişamlı törenlerle kutlanır. Ya da kutlanırdı… Takvimler 2013'ün 4 Temmuz'unu gösterene kadar… 4 Temmuz 2013… Amerikan halkı her sene olduğu gibi coşku ve neşe içinde kendileri için özel sayılan geleneksel 'Bağımsızlık Günü'nü muhteşem gösterilerle kutlamaya hazırlanıyorlardı. Ama beklemedikleri bir şey olacak ve bu sene coşku yerini dehşete, neşe korkuya, ihtişam ise kaosa bırakacaktı. 4 Temmuz 2013, geçmiş 236 senelik kutlama günlerinin aksine tarihe kanlı bir sayfa olarak geçecekti. Bu sefer de hazırlıksız yakalanmışlardı!


Cıva II Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cıva II


Cıva II Kitabı İndirme Linkleri


Cıva II Pdf İndirme Linkleri

Cıva II Yandex Disk Pdf İndir

Cıva II Google Drive Pdf İndir


Cıva II Epub İndirme Linkleri

Cıva II Yandex Disk Ebup İndir

Cıva II Google Drive Epub İndir


Cıva II Mobi İndirme Linkleri


Cıva II Yandex Disk Mobi İndir

Cıva II Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cıva II Etiketleri

Cıva II kitabı hakkında genel bilgiler, Cıva II kitabının yazarı kimdir, Cıva II kitabının özeti, Cıva II pdf indirme linki, Cıva II epub indirme linki, Cıva II mobi indirme linki, Cıva II kitabını indir, Cıva II kitabı tanıtım bülteni, Cıva II arka kapak yazısı, Cıva II kitabı kaç sayfa, Cıva II hangi yayınevi tarafından basıldı, Cıva II kitabının türü nedir, Cıva II kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU