-->

İkinci Mesih Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İkinci Mesih Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İkinci Mesih kitabını inceleyeceğiz. Glenn Meade tarafından yazılan İkinci Mesih kitabı 2018-10-30 tarihinde yayınlanmıştır. İkinci Mesih kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İkinci Mesih hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Glenn Meade tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İkinci Mesih Kitabı Tanıtım Bülteni

Glenn Meade tarafından kaleme alınmış İkinci Mesih kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İsrail'de, Lut Gölü yakınlarında bulunan Ölü Deniz Parşömenleri, tarihin en müthiş gizemlerinden birini, Hz. İsa'nın kimliğinin ve varlığının ardındaki sırrı ortaya koyan bilgiler içermektedir. Çok önemli bir parşömen bulan arkeoloğun öldürülmesinin üzerinden yıllar geçer ve kazılar devam ederken peş peşe ölümler birbirini izler. Parşömenlerde sözü edilen İkinci Mesih'in kim olduğuna ilişkin sırrın çözülmesi dünyadaki dengeleri altüst edebilecektir. Gereğinden fazla şey bilen arkeolog Jack Cane ve Yasmin Green'in peşine uluslararası şebekeler takılınca soluk soluğa bir kovalamaca başlar.   Bir ucu Roma'ya ve Vatikan'a, Amerikalı Papa'ya, kardinallere ve din adına çevrilen entrikalara, bir ucu Kudüs'e, İsrail'in Mossad örgütüne, Suriye gizli polisine ve Lut Gölü'nde kazılar yapan arkeologlara dayanan İkinci Mesih, gerilim dolu bir roman.  


İkinci Mesih Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İkinci Mesih


İkinci Mesih Kitabı İndirme Linkleri


İkinci Mesih Pdf İndirme Linkleri

İkinci Mesih Yandex Disk Pdf İndir

İkinci Mesih Google Drive Pdf İndir


İkinci Mesih Epub İndirme Linkleri

İkinci Mesih Yandex Disk Ebup İndir

İkinci Mesih Google Drive Epub İndir


İkinci Mesih Mobi İndirme Linkleri


İkinci Mesih Yandex Disk Mobi İndir

İkinci Mesih Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İkinci Mesih Etiketleri

İkinci Mesih kitabı hakkında genel bilgiler, İkinci Mesih kitabının yazarı kimdir, İkinci Mesih kitabının özeti, İkinci Mesih pdf indirme linki, İkinci Mesih epub indirme linki, İkinci Mesih mobi indirme linki, İkinci Mesih kitabını indir, İkinci Mesih kitabı tanıtım bülteni, İkinci Mesih arka kapak yazısı, İkinci Mesih kitabı kaç sayfa, İkinci Mesih hangi yayınevi tarafından basıldı, İkinci Mesih kitabının türü nedir, İkinci Mesih kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU