-->

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabını inceleyeceğiz. Yaşar Toksoy tarafından yazılan Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabı 2016-04-25 tarihinde yayınlanmıştır. 270 sayfa olarak yayınlanan Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BİLGEOĞUZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yaşar Toksoy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Yaşar Toksoy tarafından kaleme alınmış Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Özü köz olmayanın, sözü öz olmazmış…" Yazdıklarınızı sadece siyasi suçtan hüküm giymiş bir mahkumun "Günlüğü" olarak değil; yüreğiyle, özüyle konuşan bir "vatanperverin" sessiz çığlıkları olarak okudum. İtiraf etmeliyim ki yüreğimizi kanattınız. Sanki birlikte giymiş gibi olduk o "ateşten gömleği…" Sekiz yıl güneşe, bir yeşile, toprağa, bir çiçeğe, bir böceğe, bir kuş sesine hasret kaldınız; hürriyeti öğrendiniz. Sekiz yıl sevdiklerinize, anne-babanızın sesine, onların çileli çehrelerine, mahzun bakışlarına hasret kaldınız; sevmeyi öğrendiniz. Sekiz yıl karanlığa alıştınız; aydınlığı öğrendiniz. Tutsaklığı yaşadınız; hürriyetin kıymetini öğrendiniz, sabretmeyi bildiniz. Sekiz yıl hiç konuşmadınız ama düşünmeyi öğrendiniz, nefis muhasebesi yapmasını öğrendiniz. Ruh buruklukları içinde hayata gülümsemeyi öğrendiniz. Sekiz yıl ateşle imtihan edildiniz. Soğuk, rutubetli duvarlar arasında yeniden çiçeğe durmayı, hayata merhaba demeyi, yaşama sevincini öğrendiniz. Maddeden manaya geçtiniz. Yaradan'a sığınıp şükretmeyi öğrendiniz. İhaneti görüp, dostluğu; bencilliği görüp, paylaşmayı öğrendiniz.19 yaşında girip 27 yaşında çıktığınız hücrelerde 60 yaş birden ihtiyarladığınızı öğrendiniz. Sekiz yıl baharı göremediniz; gül mevsimini özlediniz. Bir çiçeğin goncalanış ürpertilerine haset edip "Dördüncü Cemre"ye muhabbet kıldınız. "Anıların-Düşlerin-Acıların" yoğurduğu o muhabbetle olgunlaşıp bugün ilçemizin "Şehremîni" oldunuz."Hamdınız; piştiniz, yandınız." Bugün Yusuf yüzlü bir "Alp"siniz. Zira asıl Alplik insanın kendini fethetmesidir. İnsan-ı kâmil olmayı öğrendiniz. Ve bir döneme kayıt düştünüz. Tarihe tanıklık ettiniz. Bu duygularla iyi ki bu günlüğü tutmuşsunuz diyor, gözlerinizden öpüyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. - Necdet Ekici / Dörtyol


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Kitabı İndirme Linkleri


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Pdf İndirme Linkleri

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Yandex Disk Pdf İndir

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Google Drive Pdf İndir


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Epub İndirme Linkleri

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Yandex Disk Ebup İndir

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Google Drive Epub İndir


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Mobi İndirme Linkleri


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Yandex Disk Mobi İndir

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar Etiketleri

Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabı hakkında genel bilgiler, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabının yazarı kimdir, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabının özeti, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar pdf indirme linki, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar epub indirme linki, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar mobi indirme linki, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabını indir, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabı tanıtım bülteni, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar arka kapak yazısı, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabı kaç sayfa, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabının türü nedir, Dördüncü Cemre & Anılar - Düşler - Acılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU