-->

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabını inceleyeceğiz. Miranda Liasson tarafından yazılan Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabı 2016-08-15 tarihinde yayınlanmıştır. Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEMESİS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Miranda Liasson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Miranda Liasson tarafından kaleme alınmış Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Olivia Marks, işinde çok başarılı bir editördür. Hayalleri uğruna doğduğu kasabayı terk etmiş ve bir daha da geri dönmemiştir. Tüm hayatını kariyerinde ilerlemek üzerine kurmuştur ancak hesaba katmadığı bir şey vardır: Bir bebek. Kız kardeşini ve eniştesini bir trafik kazasında kaybettiğinde, onların yeni doğmuş bebekleri Annabelle'in  vasisi olduğunu öğrenir. Bebekle ilgilenmek için kasabaya dönmek zorunda kalır ama yüzleşmesi gereken tek şey bir bebeğin sorumluluğu değildir. Kasabaya dönmesi, yıllar önce arkasında bıraktığı aşkı Brad Rushford'la da karşılaşması demektir. Üstelik bu karşılaşmadan kaçması mümkün değildir. Çünkü Brad, Annabelle'in amcasıdır. Yeğeninin sorumluluğuyla baş etmeye çalışan Olivia, kasabada zaman geçirdikçe Brad'le aralarındaki duyguların yeniden gün yüzüne çıktığını fark eder. Ancak yarım kalmış bir geçmişin üzerine kurulu bir gelecek mümkün müdür?


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Kitabı İndirme Linkleri


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Pdf İndirme Linkleri

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Yandex Disk Pdf İndir

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Google Drive Pdf İndir


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Epub İndirme Linkleri

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Yandex Disk Ebup İndir

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Google Drive Epub İndir


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Mobi İndirme Linkleri


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Yandex Disk Mobi İndir

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar Etiketleri

Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabı hakkında genel bilgiler, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabının yazarı kimdir, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabının özeti, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar pdf indirme linki, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar epub indirme linki, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar mobi indirme linki, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabını indir, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabı tanıtım bülteni, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar arka kapak yazısı, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabı kaç sayfa, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabının türü nedir, Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU