-->

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabını inceleyeceğiz. Naomi Novik tarafından yazılan Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabı 2014-04-04 tarihinde yayınlanmıştır. Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Naomi Novik tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Kitabı Tanıtım Bülteni

Naomi Novik tarafından kaleme alınmış Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Napolyon'a karşi cesurca savaşan ejderhalar, salgina yenik mi düşecek? Temeraire ve laurence bu sefer sadece zafer için değil, dostlari için de tehlikeye atiliyor… İngiltere kıyılarını Napolyon Bonapart'ın ordularından koruyan ejderhalar ile kaptanları bir trajediyle karşı karşıyadır. Kaynağı ve tedavisi bilinmeyen bir salgın, asil ejderhaları öldürmekte, hayatta kalanlarıysa karantinaya mahkûm etmektedir. Fransızların giderek cüretkârlaşan hamlelerine, sadece hastalığa kapılmamış Temeraire ve bir avuç yabani ejderha karşılık verebilmektedir. Bonapart'ın ejderhaları, İngiliz gemilerini çoktan alt etmeye başlamıştır. Tek çözüm yolu, Temeraire ve kaptanı Will Laurence'ın, bu ölümcül ve gizemli salgının tedavisini barındırdığını düşündükleri Afrika sahillerine gitmesinden geçmektedir. Kaybedecek zaman yoktur ve ufkun ötesinde nelerle karşılaşılacağı bilinmediği gibi, cephede savaşmak zorunda kalan hasta ejderhaların da geleceği belirsizdir… "Temeraire, korkunç derecede eğlenceli bir fantastik seri." -STEPHEN KING "Bu kitapları okurken olaylar zihnimde birer birer canlandı. Romanlar yürekli muhteşem kahramanlarla dolu, çok güzel yazılmış, yenilikçi, akıcı ve orijinal." -Peter Jackson (Yüzüklerin Efendisi Filminin Yönetmeni) "Yepyeni, orijinal bir fantastik kurgu. Yoğun aksiyon, güçlü karakterler ve okuyucunun keşfetmesi için, merak uyandıran yeni bir dünya. Serinin diğer kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum." -Martha Wells "Muhteşem bir anlatım… Kalbinizi hikâyenin daha en başından çalan karakterler… Bravo!" -Booklist "Kesinlikle bağımlılık yapıcı… Beyaz perdeye aktarıldığını görmek çok heyecanlı olurdu." -Ain't It Cool News.com "Zengin detaylar ve gösterişli fantezi harikalarıyla dolu, heyecan verici bir macera." -Entertainment Weekly


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Kitabı İndirme Linkleri


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Pdf İndirme Linkleri

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Yandex Disk Pdf İndir

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Google Drive Pdf İndir


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Epub İndirme Linkleri

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Yandex Disk Ebup İndir

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Google Drive Epub İndir


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Mobi İndirme Linkleri


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Yandex Disk Mobi İndir

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 Etiketleri

Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabı hakkında genel bilgiler, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabının yazarı kimdir, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabının özeti, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 pdf indirme linki, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 epub indirme linki, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 mobi indirme linki, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabını indir, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabı tanıtım bülteni, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 arka kapak yazısı, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabı kaç sayfa, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 hangi yayınevi tarafından basıldı, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabının türü nedir, Fildişi İmparatorluğu / Temeraire Serisi 4 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU