-->

Memleketin Sahipleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Memleketin Sahipleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Memleketin Sahipleri kitabını inceleyeceğiz. Mahmut Makal tarafından yazılan Memleketin Sahipleri kitabı 2008-06-12 tarihinde yayınlanmıştır. 171 sayfa olarak yayınlanan Memleketin Sahipleri kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup LİTERATÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Memleketin Sahipleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mahmut Makal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Memleketin Sahipleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Mahmut Makal tarafından kaleme alınmış Memleketin Sahipleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Memleketin Sahipleri'ni iki gece arka arkaya ve bir solukta okudum. Kitabın adı,bana önce Atatürk'ün köylü için söylediği büyük sözü anımsattı. Fakat okuyunca, "Memleketin Sahipleri"nin de "sahipleri" bulunduğunu, Makal'ın bunlardan söz açtığını gördüm. Sonra sayfalar boyunca, Türk köylüsünü saran bu karabasanı izledim. Duvarda Atatürk tren penceresinden ufuklara bakıyor. Belli ki o da Mahmut Makallar'ıyla övünüyor; içi rahattır. 'Büyü" bölümünü okurken radyodan Çaykovski'nin hüzünlü müziği yankılandı. Bu parçada yazar sanki şair olmak istemiş. Bana çok dokundu. Müzik sanki bu parçanın bestesiydi... Sami N. Özerdim (Varlık dergisi) Yapıt, köy halkının yaşayışına yön veren boş inanışları, dinsel duyguları ve cin-peri öykülerini de içermektedir. İslamiyet'in korkunç baskısını, bu konuda köylüler arasında bilinen söylenceleri ve yaşanan gerçekleri belgelemesi bakımından, benim bildiğim başka herhangi bir yapıttan çok güçlüdür. Keskin ve değişik bir anlatımı vardır. Bu canlı betimlemeler, köy yaşamı ve köylünün inançları üstüne gözlemleri içerdiği gibi, halkın geleneklerinde ve anlayışındaki değişiklikleri yansıtan bilgilerle de doludur. Bütün bölümler devrim ve ümit öğeleriyle iç içedir. Türkiye'nin kent ve köylerindeki yenileşmeye ilişkin konular Makal'ın gözlemlerinden izlenmeli. Onun yapıtlarının değeri, Anadolu'daki yaşamın, halkın duygu ve düşüncesinin bilinmeyen yönlerini yetkiyle ve hayret edilecek doğrulukla yansıtmasındadır. Prof. Howard A. Reed (The Middle East Journal)


Memleketin Sahipleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Memleketin Sahipleri


Memleketin Sahipleri Kitabı İndirme Linkleri


Memleketin Sahipleri Pdf İndirme Linkleri

Memleketin Sahipleri Yandex Disk Pdf İndir

Memleketin Sahipleri Google Drive Pdf İndir


Memleketin Sahipleri Epub İndirme Linkleri

Memleketin Sahipleri Yandex Disk Ebup İndir

Memleketin Sahipleri Google Drive Epub İndir


Memleketin Sahipleri Mobi İndirme Linkleri


Memleketin Sahipleri Yandex Disk Mobi İndir

Memleketin Sahipleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Memleketin Sahipleri Etiketleri

Memleketin Sahipleri kitabı hakkında genel bilgiler, Memleketin Sahipleri kitabının yazarı kimdir, Memleketin Sahipleri kitabının özeti, Memleketin Sahipleri pdf indirme linki, Memleketin Sahipleri epub indirme linki, Memleketin Sahipleri mobi indirme linki, Memleketin Sahipleri kitabını indir, Memleketin Sahipleri kitabı tanıtım bülteni, Memleketin Sahipleri arka kapak yazısı, Memleketin Sahipleri kitabı kaç sayfa, Memleketin Sahipleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Memleketin Sahipleri kitabının türü nedir, Memleketin Sahipleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU