-->

Girit’in Perileri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Girit'in Perileri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Girit'in Perileri kitabını inceleyeceğiz. Özge Budak tarafından yazılan Girit'in Perileri kitabı 2018-02-08 tarihinde yayınlanmıştır. Girit'in Perileri kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AYA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Girit'in Perileri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Özge Budak tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Girit'in Perileri Kitabı Tanıtım Bülteni

Özge Budak tarafından kaleme alınmış Girit'in Perileri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hayat, gelirken yanında getirdiklerinin, buradayken biriktirdiklerinin ve bu ikisiyle yaşayabildiklerinin toplamından başka nedir ki? Derler ya; öğrenilmiş çaresizliği ve sürdürülebilir mutsuzluğu bir kenara bırakıp her anı umut ederek yaşamak lazım."   Özge Budak'ın ilk kitabı Girit'in Perileri, sade dili, katmanlı hikayesi, mübadele dönemine yönelik nesnel bakışı ve çok karakterli yapısını başarıyla kurabilmesiyle öne çıkan bir roman. Yazar bir ilk kitapta düşülebilecek pek çok hatadan uzak durmasıyla, anlatımındaki yalınlıkla okurla metin arasındaki mesafeyi ortadan kaldırıyor. Henüz ilk satırında, okuru çabucak içine çekebilen atmosfer kitabın sonuna dek büyüsünü koruyor.   Girit'in Perileri, anlatımındaki tüm çabaları bir kenara bıraktığımızdaysa; Süheyla'nın, Amir'in, Ali'nin, Selahaddin'in, Kahire'de, Beyrut'ta, Girit'te, pırıl pırıl Ege Denizi'nde geçen zorlu yolculuklarında; tüm imkansızlıklara rağmen ayakta kalabilmelerini tek bir unsurla sağlıyor: Umut... Bu açıdan bakıldığında, roman gerçekçi ve sarsıcı pek çok sahne barındırmasına rağmen, karakterlerinin birbirlerinden, umutlarından güç almalarına olanak tanıyarak okuru bir an bile karamsarlığa sürüklemiyor.   Bir ilk romandan çok daha fazlası olan Girit'in Perileri'ni, hem ileride adını sıklıkla duyabileceğiniz bir yazarı tanımak, hem de güçlüklerle mücadele eden, ayrılıklara, ölümlere, yurtlarından edilmeye göğüs geren karakterleri aracılığıyla yaşama mucizesine yeniden inanabilmek için defalarca okuyacaksınız.


Girit'in Perileri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Girit'in Perileri


Girit'in Perileri Kitabı İndirme Linkleri


Girit'in Perileri Pdf İndirme Linkleri

Girit'in Perileri Yandex Disk Pdf İndir

Girit'in Perileri Google Drive Pdf İndir


Girit'in Perileri Epub İndirme Linkleri

Girit'in Perileri Yandex Disk Ebup İndir

Girit'in Perileri Google Drive Epub İndir


Girit'in Perileri Mobi İndirme Linkleri


Girit'in Perileri Yandex Disk Mobi İndir

Girit'in Perileri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Girit'in Perileri Etiketleri

Girit'in Perileri kitabı hakkında genel bilgiler, Girit'in Perileri kitabının yazarı kimdir, Girit'in Perileri kitabının özeti, Girit'in Perileri pdf indirme linki, Girit'in Perileri epub indirme linki, Girit'in Perileri mobi indirme linki, Girit'in Perileri kitabını indir, Girit'in Perileri kitabı tanıtım bülteni, Girit'in Perileri arka kapak yazısı, Girit'in Perileri kitabı kaç sayfa, Girit'in Perileri hangi yayınevi tarafından basıldı, Girit'in Perileri kitabının türü nedir, Girit'in Perileri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU