-->

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabını inceleyeceğiz. Erdal Öz tarafından yazılan Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabı 2019-05-25 tarihinde yayınlanmıştır. Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erdal Öz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Kitabı Tanıtım Bülteni

Erdal Öz tarafından kaleme alınmış Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

THKO (Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu) adlı dev¬rimci örgütün önderlerinden Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan, Hüseyin İnan ve arkadaşlarıyla Ankara Mamak Askeri Cezaevi'nde karşılaştım. Deniz Gezmiş'in isteği üzerine, onlarla tek tek konuşacak, gerekli birikimi sağlayacak, sonra oturup onların romanını yazmaya çalışacaktım. Heyecan verici, müthiş onurlu bir çalışma başlıyordu benim için. Kimi gizli, kimi açık buluşmalarla bir kısmıyla konuşabildim... Bu tasarı çok iyi başladı, ama yazık ki yarıda kaldı. Tam işin içindeyken, hiç beklemediğim anda cezaevinden salıverildim. Elimdeki notlar bir roman için yetersizdi. O güzel insanlar —kimi asılarak, kimi kurşunlanarak— öylesine acımasızca yok edildiler ki, bende kalan notları artık kendimde saklayamazdım. Yıllar sonra oturdum, bu kitabı yazdım. Gülünün Solduğu Akşam, serüven dolu bir roman gibi de okunabilir, ama acı yüklü bir kitap olduğu da bilinmelidir. Bu kitaba girmeyen notlarımı, izlenimlerimi, yıllar sonra Defterimde Kuş Sesleri adlı kitabımda topladım. Gülünün Solduğu Akşam'ın devamı da sayılabilir o kitap.  


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz)


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Kitabı İndirme Linkleri


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Pdf İndirme Linkleri

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Yandex Disk Pdf İndir

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Google Drive Pdf İndir


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Epub İndirme Linkleri

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Yandex Disk Ebup İndir

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Google Drive Epub İndir


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Mobi İndirme Linkleri


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Yandex Disk Mobi İndir

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) Etiketleri

Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabı hakkında genel bilgiler, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabının yazarı kimdir, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabının özeti, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) pdf indirme linki, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) epub indirme linki, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) mobi indirme linki, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabını indir, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabı tanıtım bülteni, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) arka kapak yazısı, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabı kaç sayfa, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) hangi yayınevi tarafından basıldı, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabının türü nedir, Gülünün Solduğu Akşam (Ciltsiz) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU