-->

İstafiller Oldu mu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İstafiller Oldu mu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İstafiller Oldu mu kitabını inceleyeceğiz. Celal Özcan tarafından yazılan İstafiller Oldu mu kitabı 2010-01-18 tarihinde yayınlanmıştır. İstafiller Oldu mu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup HEYAMOLA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İstafiller Oldu mu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Celal Özcan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İstafiller Oldu mu Kitabı Tanıtım Bülteni

Celal Özcan tarafından kaleme alınmış İstafiller Oldu mu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Celal ÖZCAN, bu kitabında, 1924 Nüfus Değişimi sürecinde karşılıklı göçe mecbur edilen Türkiyeli ve Yunanistanlı masum ve mağdur insanların o günlerdeki hüzün dolu açmazlarından örnekler sunmaktadır. Zamanla ölüp giden I. Kuşak büyüklerinin anlattıklarıyla, beraberlerinde taşıyıp getirdikleri, bir türlü kopamadıkları sosyal ve kültürel unsurlarla iç içe yaşayıp, anıları ve ruhları göçmenlik duyarlılığıyla dolmuş olan ikinci ve üçüncü kuşak temsilcilerinin yaşam gerçekliklerini de kurgulamaktadır. Yazar, deneyimli yazı işçiliğiyle, bizi öykülerinin capcanlı dünyasına bağlayıveriyor. Belli bir dönemin bugünlere de yansıyan izlerinde, merak ve ilgi uyandıran bir yolculuk yaptırıyor okuruna. Öteki kitaplarında olduğu gibi, gene sıkılmadan izleyeceğimiz bir anlatım canlılığıyla çıkıyor karşımıza. Ve hemen her satırda, yazınsal büyünün güzellikleriyle iç içe olmanın tatlarını da yaşatıyor. (1) "…Yatağının hemen dayandığı duvarda bir röprodüksiyon: İstanbul tablosu. Kocası Pavlis'in yaş günü armağanı olan bu tabloya dalıyor bakışları. Çok sevdiği İstanbul tablosunda eksik kalan bir şey yok gibiydi. Sarayburnu'ndan ta Fenerlere değin her ayrıntısında gezindi. Yeniden tararken tabloyu, bir noktada duruverdi: 'Ayasofya'ya takılıp kalmıştı bakışları. Kendi yazgı çizgisini bugünlere taşıyan tarihin geçmiş derinliklerinde bir Bizans gerçekliğine gitti usu. O tarih, kendisini tüketirken, varlığına zemin oluşturan coğrafyasını ve bu coğrafyada yaşayan insanların hayatlarını paramparça edip dağıtmış, hatta bitirmişti. Bunun etkisiyle, şimdilere aktarılanlar salt bölük pörçük kalıntılardı. Onun eseriydi bu örenlikler. Onun eseriydi şu yalnız, şu umarsız kadınla henüz on sekizindeki masum kızı Evdoksia'nın talihsizliği. Onun ve elbette sütten çıkan ak kaşık olmayan Osmanlı'nın eseriydi. Tablo'yu da götürecekti; kararlıydı. Ama bütün o anılar zincirindeki her biri harikalığıyla kendisini ve ailesini mutlu eden halkalar ne olacaktı? Yüzüne vuran Boğaz serinliği; gözlerine şiirini sunan görkemli İstanbul dekorları, büyülü manzaralar? O cennetin baş döndürücü kimi köşelerinde yakalayıp değerlendirdikleri yaşam renkleri? Ve Pendik? Birden pencereye yürüdü; hıçkırıklı bir ünlemeyle, "Pendik! Pendik'im benim!" diye ünledi; "Nasıl ayrılacağım senden? Toprağında yatan sevgilim Pavlis'imden? Nasıl?"


İstafiller Oldu mu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İstafiller Oldu mu


İstafiller Oldu mu Kitabı İndirme Linkleri


İstafiller Oldu mu Pdf İndirme Linkleri

İstafiller Oldu mu Yandex Disk Pdf İndir

İstafiller Oldu mu Google Drive Pdf İndir


İstafiller Oldu mu Epub İndirme Linkleri

İstafiller Oldu mu Yandex Disk Ebup İndir

İstafiller Oldu mu Google Drive Epub İndir


İstafiller Oldu mu Mobi İndirme Linkleri


İstafiller Oldu mu Yandex Disk Mobi İndir

İstafiller Oldu mu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İstafiller Oldu mu Etiketleri

İstafiller Oldu mu kitabı hakkında genel bilgiler, İstafiller Oldu mu kitabının yazarı kimdir, İstafiller Oldu mu kitabının özeti, İstafiller Oldu mu pdf indirme linki, İstafiller Oldu mu epub indirme linki, İstafiller Oldu mu mobi indirme linki, İstafiller Oldu mu kitabını indir, İstafiller Oldu mu kitabı tanıtım bülteni, İstafiller Oldu mu arka kapak yazısı, İstafiller Oldu mu kitabı kaç sayfa, İstafiller Oldu mu hangi yayınevi tarafından basıldı, İstafiller Oldu mu kitabının türü nedir, İstafiller Oldu mu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU