-->

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabını inceleyeceğiz. Alperen Mehmet Sevinç tarafından yazılan Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabı 2018-11-16 tarihinde yayınlanmıştır. Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup BERİKAN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Alperen Mehmet Sevinç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Alperen Mehmet Sevinç tarafından kaleme alınmış Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

- Senin adın Abdullah, senin adın Abdullah, senin adın Abdullah.  Allah adıyla yaşatsın. Dedesi Ragıp Efendi adını böyle okumuştu kulağına. İlkokul öğretmeni "Neden asker veya veteriner olmak istiyorsun Abdullah?" dediğinde cevabı "Asker olursam Vatanımı korumak istiyorum. Hayvanları çok sevdiğim için de veteriner olmak, hayvanları korumak istiyorum" olmuştu. Dediği gibi de oldu. Üniversitede aldığı veterinerlik eğitiminin ardından çok sevdiği askerlik vazifesini yapmak üzere Manisa Batı Kışla Çavuş talimgâhına, ardından Hakkâri Dağ ve Komando Tugayı'na gidecekti. Bir ömre ne kadar çok şey sığdırmıştı Abdullah KURTOĞLU.  İlk okul günleri, ilk bisikleti, ilk okul arkadaşları, öğretmenleri, lise sınıf arkadaşları, yurt arkadaşları, lise hocaları, yurt hocaları, üniversite arkadaşları, hocaları, ev arama maceraları, Tuti Baba, acemi birliği devreleri, komutanları, usta birliği devreleri, komutanları, Efruhte. Abdullah'a göre ismi gibi ışık saçıyordu. Sanki bir dünyayı gezse öylesine güzellik, iyi niyet bulamazdı. Ahmet, Ahmet'le şakalaşmaları, Hafize Hanım, Ragıp Efendi, babası ve annesi. Son gördüğü kişi Ahmet'ti. Komiser Recep'in de dediği gibi, arkadaş gardaştan öteydi. Ne kadar çilesini çekmişti Ahmet. Şu anda en büyüğünü çekiyordu.  Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada, her zaman ve her yerde; milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle hizmet, kanunlara ve nizamlara ve âmirlerime itaat edeceğime ve askerliğin şanını canımdan aziz bilip, gerektiğinde cumhuriyet, vazife, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü uğrunda seve seve canımı feda edeceğime NAMUSUM ve ŞEREFİM ÜZERİNE AND İÇERİM! Abdullah KURTOĞLU andını yerine getirdi. Ruhu şad olsun! Nefesinizi tutarak okuyacağınız, yeri gelecek hıçkırıklara boğulacağınız ustalıkla yazılmış bir eser. M.T.Y.


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Kitabı İndirme Linkleri


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Pdf İndirme Linkleri

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Yandex Disk Pdf İndir

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Google Drive Pdf İndir


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Epub İndirme Linkleri

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Yandex Disk Ebup İndir

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Google Drive Epub İndir


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Mobi İndirme Linkleri


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Yandex Disk Mobi İndir

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi Etiketleri

Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabı hakkında genel bilgiler, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabının yazarı kimdir, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabının özeti, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi pdf indirme linki, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi epub indirme linki, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi mobi indirme linki, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabını indir, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabı tanıtım bülteni, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi arka kapak yazısı, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabı kaç sayfa, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabının türü nedir, Şafak 99 & Bir Şehit Hikayesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU