-->

Kızıl 1-2-3 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kızıl 1-2-3 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kızıl 1-2-3 kitabını inceleyeceğiz. John Katzenbach tarafından yazılan Kızıl 1-2-3 kitabı 2014-09-19 tarihinde yayınlanmıştır. Kızıl 1-2-3 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KORİDOR YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kızıl 1-2-3 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Katzenbach tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kızıl 1-2-3 Kitabı Tanıtım Bülteni

John Katzenbach tarafından kaleme alınmış Kızıl 1-2-3 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Birbirinden habersiz üç kadın, bir gün hiç tanımadıkları birinden imzasız bir mektup alırlar. "Kırmızı Başlıklı Kız, güneşli ve güzel bir günde, büyük ve karanlık ormanın diğer tarafında yaşayan çok sevdiği büyükannesine bir sepet dolusu yiyecek götürmeye karar verdi..." Bu hikayeyi mutlaka yıllar önce küçük bir çocukken dinlediniz. Ama eminim değişik şeklini dinlemişsinizdir. Hikaye mutlu sonla biter. Ama asıl hikayede sonuç, çok daha farklı ve karanlıktır. Bundan sonraki birkaç hafta boyunca bu dediğimi unutmazsanız akıllılık etmiş olursunuz. Siz beni tanımıyor olabilirsiniz ama ben sizi gayet iyi tanıyorum. Siz üç kişisiniz. Ve ben size Kızıl 1 Kızıl 2 Kızıl 3 demeye karar verdim. Ve o çocuk masalındaki küçük kız gibi, sizler de ölmek üzere seçildiniz. Adı duyulmamış bir gerilim romanı yazarı. Sıradan, evli bir adam. O, karakterlerini önce yazıyor, sonra öldürüyor. Yıllardır hiç roman yazmadı, ancak bu kez New England'ın sakin kasabasında kaybettiği zamanı telafi etmek için sabırsızlanıyor.


Kızıl 1-2-3 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kızıl 1-2-3


Kızıl 1-2-3 Kitabı İndirme Linkleri


Kızıl 1-2-3 Pdf İndirme Linkleri

Kızıl 1-2-3 Yandex Disk Pdf İndir

Kızıl 1-2-3 Google Drive Pdf İndir


Kızıl 1-2-3 Epub İndirme Linkleri

Kızıl 1-2-3 Yandex Disk Ebup İndir

Kızıl 1-2-3 Google Drive Epub İndir


Kızıl 1-2-3 Mobi İndirme Linkleri


Kızıl 1-2-3 Yandex Disk Mobi İndir

Kızıl 1-2-3 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kızıl 1-2-3 Etiketleri

Kızıl 1-2-3 kitabı hakkında genel bilgiler, Kızıl 1-2-3 kitabının yazarı kimdir, Kızıl 1-2-3 kitabının özeti, Kızıl 1-2-3 pdf indirme linki, Kızıl 1-2-3 epub indirme linki, Kızıl 1-2-3 mobi indirme linki, Kızıl 1-2-3 kitabını indir, Kızıl 1-2-3 kitabı tanıtım bülteni, Kızıl 1-2-3 arka kapak yazısı, Kızıl 1-2-3 kitabı kaç sayfa, Kızıl 1-2-3 hangi yayınevi tarafından basıldı, Kızıl 1-2-3 kitabının türü nedir, Kızıl 1-2-3 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU