-->

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabını inceleyeceğiz. Tito Faraci tarafından yazılan Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabı 2017-07-27 tarihinde yayınlanmıştır. Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tito Faraci tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Kitabı Tanıtım Bülteni

Tito Faraci tarafından kaleme alınmış Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

KARDA TUZAK (No 665; Yazar: Tito Faraci; Çizer: Alessandro Nespolino) Ne pahasına olursa olsun, daha da zenginleşmek isteyen açgözlü birkaç işadamının hırsı Ute topraklarını kana boyamak üzeredir. Stanton Kalesi'nde düzenlenen karanlık bir entrikayı gerçekleştirmek için sert mizaçlı Çavuş Duncan, olayı öğrenen genç bir askeri öldürmeye bile kalkışır. Colorado'nun karlı topraklarında neredeyse arzularına ulaşmak üzere olan çetenin tek şanssızlığı karşılarına Tex Willer ve Kit Carson'un çıkmasıydı...   BİR SAVAŞÇININ ONURU? (No 666; Yazar: Pasquale Ruju; Çizer: Giovanni Ticci) Sakin ve huzurlu günlerinden birini daha yaşamakta olan bir Çeye köyü aniden saldırıya uğrar. Kanlı bir katliam gerçekleştirilmiştir ve sağ kurtulmayı başaran genç bir kadın saldırganları tanımlar: Crowlar. Bu arada bölgede bazı beyaz tüccarlar ve çiftlikler de saldırılara uğramaya başlamıştır. Tex ve dostları neler olup bittiğini anlamak için Crow köyüne giderler. Kabilenin gururlu şefi bizimkilerinin yakın dostudur ve bu işin arkasında Crowların olmadığını söyler…


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Kitabı İndirme Linkleri


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Pdf İndirme Linkleri

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Yandex Disk Pdf İndir

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Google Drive Pdf İndir


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Epub İndirme Linkleri

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Yandex Disk Ebup İndir

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Google Drive Epub İndir


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Mobi İndirme Linkleri


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Yandex Disk Mobi İndir

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak Etiketleri

Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabı hakkında genel bilgiler, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabının yazarı kimdir, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabının özeti, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak pdf indirme linki, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak epub indirme linki, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak mobi indirme linki, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabını indir, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabı tanıtım bülteni, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak arka kapak yazısı, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabı kaç sayfa, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak hangi yayınevi tarafından basıldı, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabının türü nedir, Tex Yeni Seri 31 / Karda Tuzak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU