-->

Rimbaud Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rimbaud Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rimbaud kitabını inceleyeceğiz. Graham Robb tarafından yazılan Rimbaud kitabı 2012-07-04 tarihinde yayınlanmıştır. Rimbaud kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rimbaud hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Graham Robb tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rimbaud Kitabı Tanıtım Bülteni

Graham Robb tarafından kaleme alınmış Rimbaud kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şeytani yaratıcılığının müthiş parıltısını 16 yaşında bir delikanlıyken dünyaya saçmaya başlayan Fransız şair Arthur Rimbaud (1854-1891), hayli sarsıcı olaylar yaşadıktan sonra tutkulu bir ilişki sürdürdüğü Paul Verlaine'e ve şiir yazmaya ilgisini yitirerek ortadan kaybolur. Çeşitli efsanelere kaynaklık eden hayatının bundan sonraki döneminde on üç ülkeye yolculuklar yapar; fabrika işçiliği, öğretmenlik, dilencilik, liman işçiliği, paralı askerlik, denizcilik gibi çok çeşitli mesleklere girip çıkar. Yaralı bir genç olarak o zamanın uygar dünyasının dışında kendini arar. Bulur da… Habeşistan'a yerleşir, iş kurar, ev kurar, silah ticareti dahil bir sürü iş yapar. Delikanlılık çağında Fransa'nın müesses nizamını reddeden Rimbaud, orta yaşlarında Harer'in o kadar müesses olmayan nizamında saygın bir yer edinir kendine… Sonuçta o kısacık ışıltıdan geriye kalan, etkisini günümüzde de sürdüren az sayıda şiiri, mektupları ve André Breton'un sözleriyle "gerçek ergenlik tanrısı" halini gösteren eşsiz fotoğrafıdır. Kendisi şiir yazmaktan erken vazgeçmiştir ama dünya, tadını bir kez aldıktan sonra Sarhoş Gemi'yi, Illuminations'ı, Cehennem'de Bir Mevsim'i okumaktan vazgeçmemiştir. "Rimbaud, bu yüzyılın 'lanetli, ücra sahilleri'nde, tanımadığı okuyucularını hem 'cinnet'in insanı götürmesi kaçınılmaz olan cehenneme karşı uyaran, hem de oraya nasıl gideceklerini gösteren şüpheli bir varlıktır hâlâ." Graham Robb'un, elinizdeki biyografisi, Fransa'dan Afrika Boynuzu'na, şiirden çöle Rimbaud'nun hayatının izini sürmekte ve kimi sınırları zorlayarak kayda geçirmektedir. Onun delifişek ruhuna ulaşmak için de ancak bu kadarı yapılabilir zaten.


Rimbaud Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rimbaud


Rimbaud Kitabı İndirme Linkleri


Rimbaud Pdf İndirme Linkleri

Rimbaud Yandex Disk Pdf İndir

Rimbaud Google Drive Pdf İndir


Rimbaud Epub İndirme Linkleri

Rimbaud Yandex Disk Ebup İndir

Rimbaud Google Drive Epub İndir


Rimbaud Mobi İndirme Linkleri


Rimbaud Yandex Disk Mobi İndir

Rimbaud Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rimbaud Etiketleri

Rimbaud kitabı hakkında genel bilgiler, Rimbaud kitabının yazarı kimdir, Rimbaud kitabının özeti, Rimbaud pdf indirme linki, Rimbaud epub indirme linki, Rimbaud mobi indirme linki, Rimbaud kitabını indir, Rimbaud kitabı tanıtım bülteni, Rimbaud arka kapak yazısı, Rimbaud kitabı kaç sayfa, Rimbaud hangi yayınevi tarafından basıldı, Rimbaud kitabının türü nedir, Rimbaud kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU