-->

Bitmeyecek Öykü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bitmeyecek Öykü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bitmeyecek Öykü kitabını inceleyeceğiz. Michael Ende tarafından yazılan Bitmeyecek Öykü kitabı 2017-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Bitmeyecek Öykü kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bitmeyecek Öykü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michael Ende tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bitmeyecek Öykü Kitabı Tanıtım Bülteni

Michael Ende tarafından kaleme alınmış Bitmeyecek Öykü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İnsanlar vardır, asla Fantazya'ya gidemezler," dedi Bay Koreander. "Ve insanlar vardır, gidebilirler ama sonsuza kadar orada kalırlar. Sonra bir de Fantazya'ya gidip geri dönenler vardır. Senin gibi. İşte bunlar iki dünyayı da esenliğe kavuştururlar."     NE İSTİYORSAN ONU YAP, yazıyordu sınırsız güce sahip İmparatoriçe'nin sembolünde. Ancak Bastian, bu cümlenin gerçekten ne ifade ettiğini, uzun ve zahmetli arayış sonucu öğrenecektir.   Bastian tuhaf görünümlü bir kitap sayesinde kendini, güzel fakat tehlikenin pençesindeki Fantazya diyarında bulur. Bu büyülü ülkeyi, Çocuk İmparatoriçe'ye yeni bir isim vererek sadece bir "insan" kurtarabilir. Ancak saraya giden yol ejderhalar, devler, canavarlar ve birçok büyülü yaratığın yaşadığı yerlerden geçmektedir.   Bastian maceraya atılır atılmasına… ancak dönüş yolunu bulmak o kadar kolay değildir. Fantazya'nın derinliklerine girdikçe, dile getirilemeyecek kadar kötü yaratıklarla ve kendi kalbinin gizemleriyle yüzleşecek cesareti bulması gerekecektir.   "Büyülü dünyaya dalıveriyorsunuz… Hareketli, yenilikçi ve duyarlı." The Washington Post


Bitmeyecek Öykü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bitmeyecek Öykü


Bitmeyecek Öykü Kitabı İndirme Linkleri


Bitmeyecek Öykü Pdf İndirme Linkleri

Bitmeyecek Öykü Yandex Disk Pdf İndir

Bitmeyecek Öykü Google Drive Pdf İndir


Bitmeyecek Öykü Epub İndirme Linkleri

Bitmeyecek Öykü Yandex Disk Ebup İndir

Bitmeyecek Öykü Google Drive Epub İndir


Bitmeyecek Öykü Mobi İndirme Linkleri


Bitmeyecek Öykü Yandex Disk Mobi İndir

Bitmeyecek Öykü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bitmeyecek Öykü Etiketleri

Bitmeyecek Öykü kitabı hakkında genel bilgiler, Bitmeyecek Öykü kitabının yazarı kimdir, Bitmeyecek Öykü kitabının özeti, Bitmeyecek Öykü pdf indirme linki, Bitmeyecek Öykü epub indirme linki, Bitmeyecek Öykü mobi indirme linki, Bitmeyecek Öykü kitabını indir, Bitmeyecek Öykü kitabı tanıtım bülteni, Bitmeyecek Öykü arka kapak yazısı, Bitmeyecek Öykü kitabı kaç sayfa, Bitmeyecek Öykü hangi yayınevi tarafından basıldı, Bitmeyecek Öykü kitabının türü nedir, Bitmeyecek Öykü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU