-->

Kapanmayan Yara Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kapanmayan Yara Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kapanmayan Yara kitabını inceleyeceğiz. İsmail Fatih Ceylan tarafından yazılan Kapanmayan Yara kitabı 2011-08-23 tarihinde yayınlanmıştır. Kapanmayan Yara kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ESEN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kapanmayan Yara hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Fatih Ceylan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kapanmayan Yara Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Fatih Ceylan tarafından kaleme alınmış Kapanmayan Yara kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mete, zengin bir ailenin tek erkek çocuğu olmasına rağmen, mutsuz ve yalnız bir gençtir. Tek yakın dostu, dert ortağı ablası Banu, fiziki kusurunu abartan Mete'yi teselli etmeye çalışsa da, kardeşi yalnızlığı seçmekte, geceyi ve yıldızları her şeyden fazla sevmektedir. Teyzeleri ünlü romancı Emel hanım ile kızı Burçin ziyaretlerine geldiğinde, sadece Mete'nin değil bütün ailenin hayatı değişecektir. Zira Emel hanım ve dünyalar güzeli kızı Burçin, hoşsohbet, yardımsever, canayakın halleriyle Mete'yi ve ailesini adeta gönülden fethederler. Banu'dan Mete'nin durumunu öğrenen Burçin, Mete'ye yardımcı olmak istediğini söyler. Amacı Mete ile arkadaşlık ederek, onu içe kapalılıktan, yalnızlıktan kurtarıp, topluma kazandırmaktır. Bunu başarır da... Kısa zaman içinde Mete, Burçin sayesinde neşeli, mutlu, hareketli bir genç haline gelir. Fakat Burçin'in içten içe korktuğu şey gerçekleşir; Mete Burçin'e aşık olur. Durumu öğrenen Burçin şaşkına döner, ne yapacağını bilemez. O, sadece dostluk kurarak topluma kazandırmak istemiştir Mete'yi. Onunla evlenmeyi kesinlikle istemez. Fakat Burçin'in de kendisini sevdiğini sanan Mete, ailesine Burçin'le evlenmek istediğini söyler. Yağmurlu, fırtınalı bir günde Mete'nin ailesi, Emel hanım ve kızına Mete'nin Burçin'le evlenmek istediğinden bahsederken, Burçin, olanca öfkesiyle yerinden fırlar ve Mete ile asla evlenmeyeceğini haykırır ve dışarıdaki arabalarına atlar gider. Burçin'in haykırışını duyan Mete, bütün yıkılmışlığı ile kendi odasına kapanır. Olanlar olmuştur. Fakat bu olanlar, romanın sadece başlangıç kısmıdır. Asıl olacaklar bundan sonra başlar.


Kapanmayan Yara Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kapanmayan Yara


Kapanmayan Yara Kitabı İndirme Linkleri


Kapanmayan Yara Pdf İndirme Linkleri

Kapanmayan Yara Yandex Disk Pdf İndir

Kapanmayan Yara Google Drive Pdf İndir


Kapanmayan Yara Epub İndirme Linkleri

Kapanmayan Yara Yandex Disk Ebup İndir

Kapanmayan Yara Google Drive Epub İndir


Kapanmayan Yara Mobi İndirme Linkleri


Kapanmayan Yara Yandex Disk Mobi İndir

Kapanmayan Yara Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kapanmayan Yara Etiketleri

Kapanmayan Yara kitabı hakkında genel bilgiler, Kapanmayan Yara kitabının yazarı kimdir, Kapanmayan Yara kitabının özeti, Kapanmayan Yara pdf indirme linki, Kapanmayan Yara epub indirme linki, Kapanmayan Yara mobi indirme linki, Kapanmayan Yara kitabını indir, Kapanmayan Yara kitabı tanıtım bülteni, Kapanmayan Yara arka kapak yazısı, Kapanmayan Yara kitabı kaç sayfa, Kapanmayan Yara hangi yayınevi tarafından basıldı, Kapanmayan Yara kitabının türü nedir, Kapanmayan Yara kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU