-->

Biz (Cep Boy) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Biz (Cep Boy) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Biz (Cep Boy) kitabını inceleyeceğiz. Yevgeni Zamyatin tarafından yazılan Biz (Cep Boy) kitabı 2018-12-28 tarihinde yayınlanmıştır. Biz (Cep Boy) kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Biz (Cep Boy) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yevgeni Zamyatin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Biz (Cep Boy) Kitabı Tanıtım Bülteni

Yevgeni Zamyatin tarafından kaleme alınmış Biz (Cep Boy) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aldoux Huxley, Ayn Rand, George Orwell, Kurt Vonnegut, Ursula K. Le Guin için açık esin kaynağı olan BİZ, ilk kez özgün dilden çevirisiyle okurların karşısında. Herkesin numaralarla adlandırıldığı ve her an dinlenip gözetlendiği bir ülkede, Tek Devlet'in komşu gezegenlere yayılmak için yaptırdığı uzay gemisinin çalışmalarına katılan bir mühendis günlük tutmaktadır. Herkesin devlete yararlı ve iyi olmasının övgüsüyle başlayan günlük, yavaş yavaş mühendisin devletin başındaki İyilikçi'nin matematiksel, kusursuz düzeninin sorgulanmasına dönüşür.  "Devlet kendini ve hedeflerini yaşatıyor, ama ölmeyi gönüllü olarak elbette kabul etmiyor o yüzden yeni şimşekler, fırtınalar, kasırgalar başlayacak. Böyledir bu yasa, sonsuza dek fırtına gibi bir 'd' ile taçlanan o yumuşak 'evrim' böyledir. Fırtınanın güçlü nefesi bu sayfalarda duracak."  Yevgeni Zamyatin "Zamyatin belli bir ülkeyi değil sanayi uygarlığının hedeflerini değerlendiriyor. Bu kitabın konusu aslında Makine'dir, yani insanın şişesinden düşüncesizce çıkardığı ve tekrar şişesine sokamadığı o cin."  George Orwell "Otomatik Piyano'yu yazarken olay örgüsünü gururla Aldous Huxley'nin Cesur Yeni Dünya'sından ödünç aldım, o da zaten gururla Yevgeni Zamyatin'in BİZ'inden ödünç almıştı."  Kurt Vonnegut "Yazılmış en iyi bilimkurgu kitabı. İyi, zeki ve güçlü bir kitap; duygusal açıdan sarsıcı ve teknik açıdan, bilimkurgunun metafor menzilini kullanma tarzıyla, o zamandan bu yana yazılmış birçok kitaptan çok daha ilerde."  Ursula K. Le Guin Ölmeden Önce Özgün Dilden Çevirisiyle Okumanız Gereken 1001 Kitap'tan biri.


Biz (Cep Boy) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Biz (Cep Boy)


Biz (Cep Boy) Kitabı İndirme Linkleri


Biz (Cep Boy) Pdf İndirme Linkleri

Biz (Cep Boy) Yandex Disk Pdf İndir

Biz (Cep Boy) Google Drive Pdf İndir


Biz (Cep Boy) Epub İndirme Linkleri

Biz (Cep Boy) Yandex Disk Ebup İndir

Biz (Cep Boy) Google Drive Epub İndir


Biz (Cep Boy) Mobi İndirme Linkleri


Biz (Cep Boy) Yandex Disk Mobi İndir

Biz (Cep Boy) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Biz (Cep Boy) Etiketleri

Biz (Cep Boy) kitabı hakkında genel bilgiler, Biz (Cep Boy) kitabının yazarı kimdir, Biz (Cep Boy) kitabının özeti, Biz (Cep Boy) pdf indirme linki, Biz (Cep Boy) epub indirme linki, Biz (Cep Boy) mobi indirme linki, Biz (Cep Boy) kitabını indir, Biz (Cep Boy) kitabı tanıtım bülteni, Biz (Cep Boy) arka kapak yazısı, Biz (Cep Boy) kitabı kaç sayfa, Biz (Cep Boy) hangi yayınevi tarafından basıldı, Biz (Cep Boy) kitabının türü nedir, Biz (Cep Boy) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU