-->

Saraydan Aşka Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Saraydan Aşka Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Saraydan Aşka kitabını inceleyeceğiz. Jacqueline Park tarafından yazılan Saraydan Aşka kitabı 2018-01-02 tarihinde yayınlanmıştır. Saraydan Aşka kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup SAYFA6 YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Saraydan Aşka hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jacqueline Park tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Saraydan Aşka Kitabı Tanıtım Bülteni

Jacqueline Park tarafından kaleme alınmış Saraydan Aşka kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İstanbul'dan Bağdat'a uzanan yasak bir aşkın hikâyesi...    Bir yanda Hürrem ve Süleyman'ın imparatorluğu sarsan aşkı…   Muhteşem bir yüzyıl… Altın çağını yaşayan bir imparatorluk… Osmanlı tarihinin en parlak döneminde yaşanan iki ayrı aşk hikâyesi…   Sultan Süleyman ile Hürrem'in dillere destan aşkı… Birbirlerine yazdıkları aşk dolu mektuplarda yalnızca mum alevinin ortaya çıkardığı sihirli bir mürekkeple yazılmış gizli mesajlar, iki âşığın mesajları…    Diğer yanda ise yasak bir aşkın iki kahramanı Danilo ile Hanım Sultan Saide… Saray duvarları ardında başlayıp, tüm sınırları zorlayan bu imkânsız aşkı yaşatmak için her şeye göğüs geren iki gencin tutkulu hikâyesi...   Saraydan Aşka'da, Yahudi bir gencin tüm imkânsızlıklara rağmen Hanım Sultan Saide ile yaşadığı gizli aşkın sönmeyen ateşini hissedeceksiniz…


Saraydan Aşka Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Saraydan Aşka


Saraydan Aşka Kitabı İndirme Linkleri


Saraydan Aşka Pdf İndirme Linkleri

Saraydan Aşka Yandex Disk Pdf İndir

Saraydan Aşka Google Drive Pdf İndir


Saraydan Aşka Epub İndirme Linkleri

Saraydan Aşka Yandex Disk Ebup İndir

Saraydan Aşka Google Drive Epub İndir


Saraydan Aşka Mobi İndirme Linkleri


Saraydan Aşka Yandex Disk Mobi İndir

Saraydan Aşka Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Saraydan Aşka Etiketleri

Saraydan Aşka kitabı hakkında genel bilgiler, Saraydan Aşka kitabının yazarı kimdir, Saraydan Aşka kitabının özeti, Saraydan Aşka pdf indirme linki, Saraydan Aşka epub indirme linki, Saraydan Aşka mobi indirme linki, Saraydan Aşka kitabını indir, Saraydan Aşka kitabı tanıtım bülteni, Saraydan Aşka arka kapak yazısı, Saraydan Aşka kitabı kaç sayfa, Saraydan Aşka hangi yayınevi tarafından basıldı, Saraydan Aşka kitabının türü nedir, Saraydan Aşka kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU