-->

Biz Kimiz ? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Biz Kimiz ? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Biz Kimiz ? kitabını inceleyeceğiz. Murat Çeri tarafından yazılan Biz Kimiz ? kitabı 2017-10-02 tarihinde yayınlanmıştır. Biz Kimiz ? kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup KOCAV YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Biz Kimiz ? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Çeri tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Biz Kimiz ? Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Çeri tarafından kaleme alınmış Biz Kimiz ? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

'İsyanların şahsi çıkarlarınla kısıtlı, mutluluğun tuttuğun takıma endekli, ölümsüze dair susuzluğun aldığın arabanın markası bağlı, sanata olan aşkın entel görünme kaygının ürünü, ahmakça bir hayatın mesut budalasısın. Böyle bir hayatta düşünmedikten sonra mutlu olmamak elde mi?'' İnsanı insan eden şeytanla yüzleşmektir. Yüz yüze bakıyoruz diye kıramadığım şeytanlarım var.'' ''Tedavisini bilmediğimiz hastalıklarımızı bilmek bizi ne kadar yaşatır?'' ''Biz yer sofrasına bağdaş kurup oturan, besmele çekip sağ eliyle kalabalık bir sofrada, aynı kaba kaşık sallayan, kendi ülküsü kendinde saklı doğulu bir toplumuz. Sofranın kalabalığı azalmadığı, bağdaş kurup oturabildiğimiz ve sağ elle yemek yemeye devam ettiğimiz müddetçe de bu böyle olacak.'' ''Amerika'daki John ile Anakara'daki Ahmet aynı şeyleri düşünüp konuşuyor, aynı şeylerin kaygısını çekiyor ve aynı tip bir hayat tarzı yaşıyorsa; söyleyin bana nasıl bir dünyadır burası?!'' 'Biz Kimiz' deneme kitabı Kültür Bakanlığı 2017 ''Edebiyat Eserleri Destek Projesi'' kapsamında ''Deneme'' dalında desteklenmiştir.


Biz Kimiz ? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Biz Kimiz ?


Biz Kimiz ? Kitabı İndirme Linkleri


Biz Kimiz ? Pdf İndirme Linkleri

Biz Kimiz ? Yandex Disk Pdf İndir

Biz Kimiz ? Google Drive Pdf İndir


Biz Kimiz ? Epub İndirme Linkleri

Biz Kimiz ? Yandex Disk Ebup İndir

Biz Kimiz ? Google Drive Epub İndir


Biz Kimiz ? Mobi İndirme Linkleri


Biz Kimiz ? Yandex Disk Mobi İndir

Biz Kimiz ? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Biz Kimiz ? Etiketleri

Biz Kimiz ? kitabı hakkında genel bilgiler, Biz Kimiz ? kitabının yazarı kimdir, Biz Kimiz ? kitabının özeti, Biz Kimiz ? pdf indirme linki, Biz Kimiz ? epub indirme linki, Biz Kimiz ? mobi indirme linki, Biz Kimiz ? kitabını indir, Biz Kimiz ? kitabı tanıtım bülteni, Biz Kimiz ? arka kapak yazısı, Biz Kimiz ? kitabı kaç sayfa, Biz Kimiz ? hangi yayınevi tarafından basıldı, Biz Kimiz ? kitabının türü nedir, Biz Kimiz ? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU