-->

Eflatun Zaman Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Eflatun Zaman Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Eflatun Zaman kitabını inceleyeceğiz. Sergio Del Molino tarafından yazılan Eflatun Zaman kitabı 2015-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. Eflatun Zaman kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KAHVE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Eflatun Zaman hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sergio Del Molino tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Eflatun Zaman Kitabı Tanıtım Bülteni

Sergio Del Molino tarafından kaleme alınmış Eflatun Zaman kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bu kitap, benim dilimde karşılığı olmayan bir kelimenin arayışı ve onun sözlüğüdür; çocuklarının ölümünü gören babaları tanımlayan kelime. Babaları ölen çocuklar yetim olur, ölmüş eşlerinin gözlerini kapatanlarsa dul. Fakat çocuklarımızın cenazesinde kâğıtları imzalayan biz babaların ne bir ismi olur ne de medeni durumu. Her zaman baba olarak kalırız." Lösemi, sebepleri hâlâ tam olarak bilinemeyen, çağımızın en karanlık kanser türlerinden biridir. Hastalıkla mücadelede çok yol alınmışsa da bu "bilinmez canavar" bedenleri kemirmeye ve günden güne yok etmeye ant içmiş gibidir.  İspanyol gazeteci ve yazar Sergio del Molino, bu hastalıkla uzun süre oğlu için mücadele etmiş ve bu süreci de Eflatun Zaman'ı yazarak sonlandırmıştır. Bitmek bilmez tedavi süreçleri ve buradan doğan acılar, yazarın büyük direnişini konu alan romanını ortaya çıkarmıştır.    Molino'nun oğlu Pablo'nun lösemiyle olan mücadelesi, hastalık sürecinde yaşadıkları, okuru sarsıcı bir romana davet ediyor. Çocuğunun yaşama tutunma serüvenini edebiyatın karanlık dehlizlerine girip anlatan yazar, bu alanda da edebiyatın nadide örneklerinden birini sunuyor.  


Eflatun Zaman Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Eflatun Zaman


Eflatun Zaman Kitabı İndirme Linkleri


Eflatun Zaman Pdf İndirme Linkleri

Eflatun Zaman Yandex Disk Pdf İndir

Eflatun Zaman Google Drive Pdf İndir


Eflatun Zaman Epub İndirme Linkleri

Eflatun Zaman Yandex Disk Ebup İndir

Eflatun Zaman Google Drive Epub İndir


Eflatun Zaman Mobi İndirme Linkleri


Eflatun Zaman Yandex Disk Mobi İndir

Eflatun Zaman Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Eflatun Zaman Etiketleri

Eflatun Zaman kitabı hakkında genel bilgiler, Eflatun Zaman kitabının yazarı kimdir, Eflatun Zaman kitabının özeti, Eflatun Zaman pdf indirme linki, Eflatun Zaman epub indirme linki, Eflatun Zaman mobi indirme linki, Eflatun Zaman kitabını indir, Eflatun Zaman kitabı tanıtım bülteni, Eflatun Zaman arka kapak yazısı, Eflatun Zaman kitabı kaç sayfa, Eflatun Zaman hangi yayınevi tarafından basıldı, Eflatun Zaman kitabının türü nedir, Eflatun Zaman kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU